Doğuma Hazırlık Hamileliğin ilk aylarında grip olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Malesef ben esim cok agir grip atlatti sayiklayacak kadar cok ateslendi (koronadan once) mecbur benden baska ilgilenecek olmadigi icin ondan bana gecti 3 aylik hamileydim hiç bir şekilde ilaç kullanmadım günde 1 fincan ıhlamurdan başka da içeceğim yapacagim birsey olmadi cok tikandigim durumlarda acile gittim hava verdiler başka hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler hamilelikte kullanıla bilecek ilaçlarda parasetamol var ve benin parasetamole alerjim var ne hamileligimde ne doğumda hiç bir ilaç kullanamadım hatta acildeki doktor acımıştı halime tam ilaç yazarken parasetamol alerjim var dedim adam hiç sansürsüz şimdi sıçtık dedi ee sen doğuma kadar napacak ağrın sizin olduğunda dedi bu zamana kadar ne yapiyorsam yine onu yapacağım hiç birsey ağrıyı çekeceğim dedim ve nitekim çektim çok geçmiş olsun inşallah ilaç alerjiniz yoktur

Merhaba ben de geçen ay çok fena üşüttüm. Bogaz ağrısı kulak ağrısı sinüzit sonra ateşlenme oldu. Boğaz ağrımin olduğu gün kadın doktorumda randevum vardı zaten bebek de 6 haftalıktı ve bana o gün agumentin yazdı. Ertesi gun ateşlenince test verdim negatif çıktı bronşit olmuştum ama tam zamanında antibiyotiğe basladigim için balgam tam oluşmadan bitti cok şükür. En son sadece balgam vardi çok hafif şekilde.

Back
X