hamileliğin ilk aylarında kasık sancısı

pusatmk

"Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin."
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
335
270
103
kızlar yardım edin 4 haftalık hamileyim. yarın doktora gideceğiz inş. dün rahim sancım vardı ama bugün yok denecek kadar az sizinde böyle bir günde değişti mi hiç sancılarınız ???

kızlar yardım edin 4 haftalık hamileyim. yarın doktora gideceğiz inş. dün rahim sancım vardı ama bugün yok denecek kadar az sizinde böyle bir günde değişti mi hiç sancılarınız ???
evt ozellikle bu zamanlar ve ilk aylarda kasık sancısı yaşanır korkma bnde aynılarını yasadım vücut ilk defa regl olmuyor rahimde bebek yerleşiyor sancın olacak cok yuksekkk ve kanamalı olmadığı surece için rahat olsun ki dediğim gibi her gebe aynısını yasıyor bebiş yerleşiyor artık annesi

Evet adet olcakmis gibi agrilar giriyordu hamile oldugumu ogrendigimde dokytorum sancilr normal dedi. Bicak saplaniyor gibi oluyor.hala arada giriyor 7. Haftadayiz.

Benmde göbek deliğimin 4-5 parmak altı 2 gündür yırtılıyor sanki kasık sancım yok ama o bölge rahmn olduğu yer sanrm çok acıyor kramp gibi giriyor 10 saniye fln sürüyor ama bayaa hissediyorm yani..

şükür içim rahatladı... daha önce 2 buçuk aylık hamileyken anne karnında bebişimin kalbi durmuş ve ben bunu 2 hafta sonraki kontrolümde öğrendim onun için şimdi birşey olsa hemen korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…