Hamileliğin ilk aylarında tansiyon??

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
En iyi cevaplar
1
284
18
Arkadaslar ben en son bata az kalmis tansiyon yukselmesi yasadim. Benim normalde tansiyonum 90-60 oluyor. Ama o gün 120-80di asiri kotuydum. Ondan sonra hamile oldugumu ogrendim. Hamileligimi ogrendikten sonra da tansiyonum ara sira yukseliyor kotu hissediyorum. En son 110-70 falan oldu asiri kotu olmasam da degisiklik oluyor. Her neyse bugun kontrolum vardi. Doktor da bakti tansiyonum 130-80 cikti
7+2 haftalik hamileligim. Doktor riskli hamilelik grubuna giriyorsun dedi, simdiden tansiyon yukselmesi iyi degil dedi cok endiselendim. Boyle bi sey yaşayıp normal gebelik sureci geciren oldu mu??

Benim hep 13e 8 di sonlara doğru 14 e 9 a yükseldi neden panik yaptırıyor ki. Bende düşük tansiyonuyum. 9-6 normal tansiyonum bence sakin olun. Ama aklınız da çok takılıyorsa başka doktora da görünün

Benim hep 13e 8 di sonlara doğru 14 e 9 a yükseldi neden panik yaptırıyor ki. Bende düşük tansiyonuyum. 9-6 normal tansiyonum bence sakin olun. Ama aklınız da çok takılıyorsa başka doktora da görünün
Bilmiyorum doktor riskli gebelik dedi + olarak tansiyonum cikinca kendimi çok kötü hissediyorum.. siz napiyordunuz tansiyon çıkınca

Bi de doktor 20.haftada gebelik tansiyonu olur o normal dedi. Benim hamileligim daha 7.haftada simdiden tansiyon yukselmesi cok erken dedi. Sizde ne zaman yükselmeye basladi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…