P plnugr7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2021 24 6 1 24 17 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi plnugr7 #1 Herkese merhaba adetim 3 gün gecikti ama karnım adet olacak gibi ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim ilk dönemlerde böyle şeyler oluyor mu ?
Herkese merhaba adetim 3 gün gecikti ama karnım adet olacak gibi ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim ilk dönemlerde böyle şeyler oluyor mu ?
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 17 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi plnugr7 #2 plnugr7 .!.: Herkese merhaba adetim 3 gün gecikti ama karnım adet olacak gibi ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim ilk dönemlerde böyle şeyler oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Herşey olabilir adet gibi de sancı çekebilirsin test yapmadan bilemezsin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
plnugr7 .!.: Herkese merhaba adetim 3 gün gecikti ama karnım adet olacak gibi ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim ilk dönemlerde böyle şeyler oluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Herşey olabilir adet gibi de sancı çekebilirsin test yapmadan bilemezsin
P plnugr7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2021 24 6 1 24 17 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi plnugr7 #3 Limonlu Su .!.: Herşey olabilir adet gibi de sancı çekebilirsin test yapmadan bilemezsin Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Limonlu Su .!.: Herşey olabilir adet gibi de sancı çekebilirsin test yapmadan bilemezsin Genişletmek için tıkla...
P plnugr7 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2021 24 6 1 24 17 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi plnugr7 #4 Öncesinde sürekli test yaptığım için şimdi gene aynı olur diye korkuyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 17 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi plnugr7 #5 plnugr7 .!.: Öncesinde sürekli test yaptığım için şimdi gene aynı olur diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Korkunun ecele faydası yok malesef Olumlu oy 0 Olumsuz oy
plnugr7 .!.: Öncesinde sürekli test yaptığım için şimdi gene aynı olur diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Korkunun ecele faydası yok malesef
ValoFade Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2020 2.078 2.535 63 17 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi plnugr7 #6 Belirtiler herkeste farklı olabilir canım bi genelleme var evet ama mesela benim adet dönemi göğüslerim hiç ağrımazdı bat zamanı göğüslerime dokunamıyordum bile adet sancısı gibi ağrı oldu mu onu hatırlamıyorum dikkat etmedim ona Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Belirtiler herkeste farklı olabilir canım bi genelleme var evet ama mesela benim adet dönemi göğüslerim hiç ağrımazdı bat zamanı göğüslerime dokunamıyordum bile adet sancısı gibi ağrı oldu mu onu hatırlamıyorum dikkat etmedim ona