Hamileliğin ilk haftalari neler yaşanır ?

Merveykslmrvouy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
20
5
1
30
Arkadaşlar sağ ve sol kasigim aşırı duyarlı ve böyle nasıl desem atiyo gibi sanki adet olmama 7 gün var yumurtlama donemimde ilişkiye girdik eşimle sizce bu kaşık zonklamalari döllenme belirtisi mi ? Ve yukarı doğru uzanmaya çalıştığımda kasigimda ağrı oluşuyor yasayaniniz var mı bunları ? Ya da siz neler yaşadınız?

Bunlar ader dönemlerinde de olabilecek seyler.. ama hic olmazdi demeyin her ay baska birsey olabilir cunku.

En guzeli hic kendinizi dinlemeyin akisina birakin. Benim mesela tum adet donemlerim ayri bir hamilelik belirtisi gibi gecerdi. Bulanti agri batma halsizlik istah falan.. hamileligimde hic ama hic bir belirtim olmadi.

hamile kaldığımda hiç belirtim olmadı. ve olanlar da adetle tamamen aynı. 14. günü bekleyin ve kan verin. en iyisi bu.

hamile kaldığımda hiç belirtim olmadı. ve olanlar da adetle tamamen aynı. 14. günü bekleyin ve kan verin. en iyisi bu.
Yorum için teşekkür ederim :) ben testi biraz erken yaptım galiba ama erken gebelik testi yapmıştım. İlişkiye girdikten sonra 5 gün içinde kesin sonuç verir diyor %99.8 o yüzden ona güvendim biraz da 8.gun yaptım negatif çıktı

Bende sıcak basması, uykusuzluk ve yorgunluk belirtilerdi.
Göğüs hassasiyeti de cabası.
Ama öyle bir sıcak basması değil, aralık ayında off çok sıcak diyordum, arabada cam açıyordum😂

Yorum için teşekkür ederim :) ben testi biraz erken yaptım galiba ama erken gebelik testi yapmıştım. İlişkiye girdikten sonra 5 gün içinde kesin sonuç verir diyor %99.8 o yüzden ona güvendim biraz da 8.gun yaptım negatif çıktı

ben de o testlerden yapmıştım bana da aynısı dendi. ama nette araştırdığımda bata 5 gün kala deniyordu. yine de adet gecikmesini beklemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum:)

geçen ay yapmıştım test. bata 7 gün vardı. sonuç negatifti:KK43:

inşallah sizin pozitiftir. Allah gönlünüze göre versin. :)
Anladım inşallah en kısa zamanda olur sizin de ☺️ ben pek umutlu değilim aslında ilk kez denedik korunuyorduk önceden. Hemen ilkte olacağına ihtimal vermiyorum. Sadece kasık ağrım olması beni suphelendirdi

Bizde yumurtlamayı değerlendirdik , o günden sonra ara ara sağ ve sol kasığıma ağrılar girmeye başladı ,, akıntı çoğalmaya başladı 12 gün sonra falan test yaptım elhamdulillah pozitif 🤲🏻 İnşallah sizinde öyledir

Merhaba kizlar bir konum var 27 yasindayim en son adet 27 aralikta gördum adetim gecikti 21. Gunu yani 13 subatta dr gttim gebelik olmadigini gec yumurtladigimi soyledi ogun utrasyonla bakti yumurtan catlamis dedi bnmde bir gun once korunmasiz iliskim olmustu duphaston verdi 10 gun oldu iciyorum ama kasiklarimda agri var 2 gundur adet mi olucam diye wcye gidiyorum akintim olmus boyle durumla karsilasan varmi

merhaba kızlar henüz 3 haftalık hamileyim erken öğrenenlerden oldum

ilk fark etmem adetten 4 gün önce kahve bir leke akıntı geldi ''yerleşme kanamasıymış ''
Göğüslerim şişti ve kasık ağrım oldu ''adetten önde de oluyordu psm dönemim hep yoğun geçer ''
hemen erken gebelik testi normal test vs hepsini aptım 2. cizgi silik çıktı sonra doktora gittim kan testi yaptırdım 74.9 çıktı hcg
sonra 2 gün sonra tekrar yapalım dedi ''dış gebelik vs için eğer düzenli bir artış göstermezse dış gebelik olma riski oluyormuş''
2. kan testimde doğru şekilde artmış hatta ikiz olabilir dedi 140 çıktı sanırıım

haftaya kontrole gideceğim birde dün lekelenme geldi yine çok korktum ama ağrın ve sürekli bir kanaman yoksa doktorum normal dedi şimdilik hayırlısı belirtileri yazarım gün geçtikçe

hamile olan herkese sağlıklı bir gebelik süreci dilerim:anneadayı:

Bizde yumurtlamayı değerlendirdik , o günden sonra ara ara sağ ve sol kasığıma ağrılar girmeye başladı ,, akıntı çoğalmaya başladı 12 gün sonra falan test yaptım elhamdulillah pozitif 🤲🏻 İnşallah sizinde öyledir
Benimde aynı belirtiler var. Şuan adetim 5 gün geçti inşallah bende hamileyim dir

merhaba kızlar henüz 3 haftalık hamileyim erken öğrenenlerden oldum

ilk fark etmem adetten 4 gün önce kahve bir leke akıntı geldi ''yerleşme kanamasıymış ''
Göğüslerim şişti ve kasık ağrım oldu ''adetten önde de oluyordu psm dönemim hep yoğun geçer ''
hemen erken gebelik testi normal test vs hepsini aptım 2. cizgi silik çıktı sonra doktora gittim kan testi yaptırdım 74.9 çıktı hcg
sonra 2 gün sonra tekrar yapalım dedi ''dış gebelik vs için eğer düzenli bir artış göstermezse dış gebelik olma riski oluyormuş''
2. kan testimde doğru şekilde artmış hatta ikiz olabilir dedi 140 çıktı sanırıım

haftaya kontrole gideceğim birde dün lekelenme geldi yine çok korktum ama ağrın ve sürekli bir kanaman yoksa doktorum normal dedi şimdilik hayırlısı belirtileri yazarım gün geçtikçe

hamile olan herkese sağlıklı bir gebelik süreci dilerim:anneadayı:
Evet bende 3 haftalık hamileyim inşallah ikimizde sağsalim kucağımıza alırız canm. ♡

Back
X