- 21 Ocak 2020
- 20
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Merveykslmrvouy
-
Yorum için teşekkür ederim :) ben testi biraz erken yaptım galiba ama erken gebelik testi yapmıştım. İlişkiye girdikten sonra 5 gün içinde kesin sonuç verir diyor %99.8 o yüzden ona güvendim biraz da 8.gun yaptım negatif çıktıhamile kaldığımda hiç belirtim olmadı. ve olanlar da adetle tamamen aynı. 14. günü bekleyin ve kan verin. en iyisi bu.
Hadi yaBende sıcak basması, uykusuzluk ve yorgunluk belirtilerdi.
Göğüs hassasiyeti de cabası.
Ama öyle bir sıcak basması değil, aralık ayında off çok sıcak diyordum, arabada cam açıyordum
Yorum için teşekkür ederim :) ben testi biraz erken yaptım galiba ama erken gebelik testi yapmıştım. İlişkiye girdikten sonra 5 gün içinde kesin sonuç verir diyor %99.8 o yüzden ona güvendim biraz da 8.gun yaptım negatif çıktı
ben de o testlerden yapmıştım bana da aynısı dendi. ama nette araştırdığımda bata 5 gün kala deniyordu. yine de adet gecikmesini beklemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum:)
[/
Erken gebelik testi yaptığınızda sonuç ne çıktı peki pozitif mi ?
Erken gebelik testi yaptığınızda sonuç ne çıkmıştı pozitif mi ?ben de o testlerden yapmıştım bana da aynısı dendi. ama nette araştırdığımda bata 5 gün kala deniyordu. yine de adet gecikmesini beklemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum:)
Erken gebelik testi yaptığınızda sonuç ne çıkmıştı pozitif mi ? ☺
Anladım inşallah en kısa zamanda olur sizin degeçen ay yapmıştım test. bata 7 gün vardı. sonuç negatifti
inşallah sizin pozitiftir. Allah gönlünüze göre versin. :)
Benimde aynı belirtiler var. Şuan adetim 5 gün geçti inşallah bende hamileyim dirBizde yumurtlamayı değerlendirdik , o günden sonra ara ara sağ ve sol kasığıma ağrılar girmeye başladı ,, akıntı çoğalmaya başladı 12 gün sonra falan test yaptım elhamdulillah pozitifİnşallah sizinde öyledir
Evet bende 3 haftalık hamileyim inşallah ikimizde sağsalim kucağımıza alırız canm. ♡merhaba kızlar henüz 3 haftalık hamileyim erken öğrenenlerden oldum
ilk fark etmem adetten 4 gün önce kahve bir leke akıntı geldi ''yerleşme kanamasıymış ''
Göğüslerim şişti ve kasık ağrım oldu ''adetten önde de oluyordu psm dönemim hep yoğun geçer ''
hemen erken gebelik testi normal test vs hepsini aptım 2. cizgi silik çıktı sonra doktora gittim kan testi yaptırdım 74.9 çıktı hcg
sonra 2 gün sonra tekrar yapalım dedi ''dış gebelik vs için eğer düzenli bir artış göstermezse dış gebelik olma riski oluyormuş''
2. kan testimde doğru şekilde artmış hatta ikiz olabilir dedi 140 çıktı sanırıım
haftaya kontrole gideceğim birde dün lekelenme geldi yine çok korktum ama ağrın ve sürekli bir kanaman yoksa doktorum normal dedi şimdilik hayırlısı belirtileri yazarım gün geçtikçe
hamile olan herkese sağlıklı bir gebelik süreci dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?