Hamileliğin ilk haftalarında bel ağrısı

Bulamasdim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
75
18
8
27
Hamileligin ilk haftaların da 3. 4. Haftaların da bel ağrısı yaşayan var mı? Bel ağrısı normal mı?

Çok aşırı değil ama hafif hafif benimde bel ağrılarım oluyor. 5 haftalık hamileyim. Doktor bazıları hamilelik hormonuna karşı daha hassas olduğu için bu tarz belirtilerin görülmesinin normal olduğunu söyledi.

İki gebeliğimde de oldu .
dinlenince geçiyorsa sıkıntı yoktur ..
eğer geçmiyorsa bi doktora gözükmenizde fayda olabılır .

Çok aşırı değil ama hafif hafif benimde bel ağrılarım oluyor. 5 haftalık hamileyim. Doktor bazıları hamilelik hormonuna karşı daha hassas olduğu için bu tarz belirtilerin görülmesinin normal olduğunu söyledi.
Aynen benim de ara ara oluyor. Adet olucakken bel ağrısı hissedilir ya öyle. Lavobaya girince de hafif bi leke gelmişti korktum açıkçası

Hamileligin ilk haftaların da 3. 4. Haftaların da bel ağrısı yaşayan var mı? Bel ağrısı normal mı?
Merhaba bende polikistik over var ve yumurtam gelişmiyordu doktor klomen verdi kullandım 3.kez suan 22 hamileliği olusablr dedi ve reglme 4 gün var fakat bır haftadr inanılmaz karın kasık sag ve sol yumurtalıklar kısmında aşırı agri cekıyorum sancı gibi sizce hamilelik belirtisimidir

Back
X