Hamileliğin ilk haftalarinda iştah açılır mı?

gorkemucar

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
86
7
6
23
Merhaba ben gebelik için tedaviye başladım 8 aralıkta yumurta çatlatma iğnesi yapıldı şuan son bi kaç gündür acaip ötesi yemek yiyorum nornalden cok cok fazla bunun dışında regl zamanı olan göğus acım suanda da var ,idrar rengim çok açık sabah hariç, şişkinlik var ce saniyelik olarak kasıklarıma kramplar giriyor hamile olabilir miyim?

Benim iştah açılması olmuştu deli gibi yemek yiyip sonra hemen midem bulanıyodu daha öğrenmeden önce

3 kez çatlatma yaptım hiç birinde öyle bir şey yaşamadım ya gebesiniz yada psikolojik yeme durumu .. bilmeden kendinizi çok düşündüğünüz için yemeğe vermiş olabilirsiniz dikkat edin bence bu süreçte yeme içmeye çünkü tedavilerde kullanılan ilaçlar kilo yapabiliyor onlar iştah açmişta olabilir

Ben gebeliğimi 3 haftalıkken öğrendim ama öğrenmeden önce iştahım çok açıktı hatta çevremdekiler bile şaşırıyordu sonra gebe olduğumu öğrendim

Bende aynı durumdayım 3 4 gün patlıcak gibiydim bugün iştah sıfır istifra ettim hatta ama öyle birden gelen bi bulantı oldu
Kız ben kaç gündür de uyuyorum ha bire öğlenleri ama sabah erken kalktığım icinmi bilmiyorum ya da hava soğuk kış ondanmi yine bilmiyorum bu hafta belli olur artık ama belimde ağrı var

Kız ben kaç gündür de uyuyorum ha bire öğlenleri ama sabah erken kalktığım icinmi bilmiyorum ya da hava soğuk kış ondanmi yine bilmiyorum bu hafta belli olur artık ama belimde ağrı var
Ben calistigim icin erken kalkiyorum gün içinde isteyken cok uyku bastiriyo göğus hassasiyeti dr var regl olucakmisim gibi bi ağri hayirlisi artik bekliyoruz

Psikolojik tamamen hiç bir belirti bukadar erken başlamaz henüz olsa bile kanda dahi çıkmaz ki,çatlatma iğnesi içinde hcg hormonu var onun etkileride olabilir göğüs sancısı şişkinlik. 3 gün sonra test yapın varsa çıkar muhtemelen. İnşallah sağlıkla gebe kalırsınız pozitif düşünün ama çok aşırı kendinizi dinlemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…