• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin ilk haftalarında kahverengi lekelenme?10

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba kızlar;
5.gun ıkı embrıyo transferı sonucu 10.gun;344.
10 gün sonra kese için dr gidecegım. Progestan, clexan, estrofem, gyno ferro sanol kullanıyorum.
Ikı, üç gundur kahverengi lekelenmem var cok fazla dıyemem ve regli agrısı gıbı agrı cekıyorum.
Dr um tutunma olabılur yada ıkız olabılecegınden dedı. Bol su ıstırahat verdi.
Bu durumu yasayanlar sızler ne yaptınız ne zaman gecer ?? İster istemez endişeliyimm

merhaba kızlar;
5.gun ıkı embrıyo transferı sonucu 10.gun;344.
10 gün sonra kese için dr gidecegım. Progestan, clexan, estrofem, gyno ferro sanol kullanıyorum.
Ikı, üç gundur kahverengi lekelenmem var cok fazla dıyemem ve regli agrısı gıbı agrı cekıyorum.
Dr um tutunma olabılur yada ıkız olabılecegınden dedı. Bol su ıstırahat verdi.
Bu durumu yasayanlar sızler ne yaptınız ne zaman gecer ?? İster istemez endişeliyimm
Hubancım sessiz sedasız siteyi takip ediyorum uzun süredir,mart ayında çok aktifdim ama malesef kimyasal gebelikle sonlandı.Konunuve sorunu görünce dikkatimi çekti.Çok çok sevindim canım benim,sağlıkla gucağına almak nasipetsin bebeişini yada bebişlerini canım çok mutlu oldum☺️☺️

Hubancım sessiz sedasız siteyi takip ediyorum uzun süredir,mart ayında çok aktifdim ama malesef kimyasal gebelikle sonlandı.Konunuve sorunu görünce dikkatimi çekti.Çok çok sevindim canım benim,sağlıkla gucağına almak nasipetsin bebeişini yada bebişlerini canım çok mutlu oldum☺️☺️
Kananmam cok arttı canım kısmet olmadı ne dıyelim rabbım hepımıze sabır versın

Hayirlisi olsun canim.ara ara goruyordum seni.allah kucagina almayi nasip etsin. Yerlesme kanaması olmasi muhtemel gun dönem itibariyle .ama kanamam artti demissin hayirdir bahsettiginin disinda bir gelismemi bu allag korusun

Hayirlisi olsun canim.ara ara goruyordum seni.allah kucagina almayi nasip etsin. Yerlesme kanaması olmasi muhtemel gun dönem itibariyle .ama kanamam artti demissin hayirdir bahsettiginin disinda bir gelismemi bu allag korusun
Malesef cnm nasıp olmadı kanamalarm artıs gosterdı

:((( nasipten ote birsey yok canim.rabbim dilerim bundan sonra hayirli saglikli sonuclar yazar kaderine. Muhtemelen sagliksiz bir bebekti ve vucudun kabul etmedi. yenilmek yilmak yok. Hepimiz mucadelemizi vermeye devam edecegiz. Rabbimden hep hayirlisini istemiyormuyuz. O da bunlari uygun goruyor. Cok gecmis olsun.gonlundeki muradin saglikla nasip olsun

Canım hemen umutsuzliga kapilma nolur belki ikizlerden biri düşmüştür biri duruyordur... Rabbim korusun minigini

Kan testine baktirmalisin tekrar.. benim de bir ara iki gun suren adet kanamam oldu ki ilk gunden beri lekelenmem vardi doktor buyuk ihtimal birini atti vucut dedi. Tek gebelik devam ediyorum. Ilk degerim de yuksekti yani halbuki

Kan testine baktirmalisin tekrar.. benim de bir ara iki gun suren adet kanamam oldu ki ilk gunden beri lekelenmem vardi doktor buyuk ihtimal birini atti vucut dedi. Tek gebelik devam ediyorum. Ilk degerim de yuksekti yani halbuki
Test sonucum pazar gunu 334 bugun 1416 cnm cuma yıne yptrcm ama dr umutlnma dedı

:KK43:(( nasipten ote birsey yok canim.rabbim dilerim bundan sonra hayirli saglikli sonuclar yazar kaderine. Muhtemelen sagliksiz bir bebekti ve vucudun kabul etmedi. yenilmek yilmak yok. Hepimiz mucadelemizi vermeye devam edecegiz. Rabbimden hep hayirlisini istemiyormuyuz. O da bunlari uygun goruyor. Cok gecmis olsun.gonlundeki muradin saglikla nasip olsun
Amin canım .

Test sonucum pazar gunu 334 bugun 1416 cnm cuma yıne yptrcm ama dr umutlnma dedı
Degerlerin gayet iyi artmia canim. Asla moralini bozma. O nasil doktor oyle. Ben benim doktoru adet oluyorum pihtili diye aradim normal dedi iki transfer olmus dedi.. insallah senin de oyledir. Sagliksiz olan düşmüştür onun kanamasidir. Bak ben bizzat ornegim buna.. umudunu kaybetme sakin. Gebeligin devam ederse ki edecektir insallah o doktorla yolunu kes...

Degerlerin gayet iyi artmia canim. Asla moralini bozma. O nasil doktor oyle. Ben benim doktoru adet oluyorum pihtili diye aradim normal dedi iki transfer olmus dedi.. insallah senin de oyledir. Sagliksiz olan düşmüştür onun kanamasidir. Bak ben bizzat ornegim buna.. umudunu kaybetme sakin. Gebeligin devam ederse ki edecektir insallah o doktorla yolunu kes...
Acıl olrak gıttım bu dr yarın için dr um bende bır goreyım dedı. Ama pıhtı geldı cnm ya:( hala kanıyo

Back
X