hamileliğin ilk haftalarında kanaması olup hcg değerleri düşük olanlar

Esra3229

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
255
0
46
Ordu
arkadaslar.benim ilk değeri 150 sonraki 211 en sonuncusu 294.kanamam var.bebeimin sansı varmı.nolur eğer bu durumda hamileliği devam eden varmı moral verin.daha hamileliğimi öğreneli 1hafta bile olmadı.progestan kullanıyorum.iğnesinide kullandım.doktorum daha kullanma dedi.haplara devem.kanamam 2gündür biraz azaldı.bebeğimin yasama sansı varmı sizce

Canim bu bhcg degerleri arasinda kac gun var? 150 ve 291 arasinda iki gun varsa bebegin tutunabilir. 48 saatte ikiye katlamali. Seninki tam sinirda. Insallah tutunur. Seni cok iyi anliyorum ben de 6 haftalik bir bebek kaybettim. Ama su an yine hamileyim Allah kavusturursa. Allahtan hep hayirlisini dile. Onemli olan hamile kalmak degil saglikli bebek dogurmakmis ben bunu anladim. Cunku hamilelikte daha bir dolu risk ve test var. Insallah guclu tutunsun ve huzurlu bir 9 ay gecir. Ilk aylari kanamali olup saglikli bebekler doguranlar cok var. Ama eger bhcg artisin 48 saatte iki kati degilse ve kanaman devam ederse dusuk olabilir. Bunu moralini bozmak icin soylemiyorum, dusugun tek ayagi iceride derler, yani ardindan hemen hamilelik olabilir genelde. Insallah hakkinda hayirlisi olsun. Allah yardimcin olsun.

benimde hamileliğimi öğrendiğimde adetimi dört gün geçmişti bhgc 89 çıkmıştı .hemşire banada düşük olabilir demişti.ama sonra öğrendik geç döllenme olduğu için düşük çıkmışkan değerleri ilk başlarda .sonra arttı zaten.insan çok tedirgin oluyor ılk zamanlar .anlıyorum canım seni inş yolunda gider herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…