Hamileliğin ilk haftalarında kasık ağrısi

Hairboll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
104
20
48
36
Kızlar aranıza yeni katıldım ve planlı bir hamilelik olmadığı için çok hazirsizim bilgisizim..
Adetim iki gün geciktikten sonra test yaptim beta ilk gün 25.88di .ikinci gün 51e yükseldi. P.tesi kontrolum var.doktor yükselmeyi takip etcez dedi. Benm normalde de adetlerim çok sancılı geçerdi.smdi de aynı adet olacakmisim gibi ağrı var. Bu normal mi sürekli tuvalete gidiyorum kanama var mi die ama yok çok şükür psikolojim bozuldu: (

Kuzum o hep devam ediyor af buyur 33.haftamdayım hep kendimi kontrol ediyorum kanama olmuş mu bişey var mı diye ilk haftalarda kasık ağrısı normal tutunmaya çalışıyor bebiş sen bide son haftalara gel o zaman daha çok ağrıyor :)

Canım çok tesekkur ederim ne stresliymis ya peki bu ağrı ara sıra değil genel olarak var bu normal midir .doktorum kese görünmeden bise söylemiyor sinir etti beni dış gebelik olabilir die net konuşmuyor ama rahimde kalınlasma var iyiye işaret dedi .çok zor beklemek: (

ilk zamanlar daha yogun oluyor sonrasında azalıyor

Benim adetlerimde ağrılı olduğu için farkı anlayamadım ama forumlarda oluyo yazmışlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…