Hamileliğin ilk haftalarında soğuk algınlığı olan var mı?

meralun

Rabbim sana sığınırız!
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
875
6
296
Çorum
arkadaşlar soğuk almışım burnum akıyo, hapşuruyorum

hemşireye sordum bi şey olmaz dedi ama ben çok rahatsızım bir
ilaç kullanamıyorum da .
bir belirti de yok

kafayı yicem, 02 nisanda test günümdü . Beta hcg :
02 nisan 72
05 nisan 257
07 nisan 644
09 nisan 1745 27 nisan ultrason dedi dr. Değerler iyi ama

insanın başına bu şeyler gelince , hep olmicakmış gibi geliyor , karamsarlıktan kendimi alamıyorumbilmiyorumkismile

hapşırık hapşırık korkuyorum bebişlere bi şey olur mu diye

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım merak erme birşey olmaz...Vücudun direnci bebek olduğunda biraz zayıflıyor,bu sayede bebeğin tutunması kolaylaşıyor..Ihlamur iç ama adaçayı,maydanoz gibi düşüğe sebep olacak şeylerden uzak dur...

hiç bir şey olmaz merak etme. limonlu ıhlamur iç....meyve ye bi de bol bol

merhaba arkadaşım merak erme birşey olmaz...Vücudun direnci bebek olduğunda biraz zayıflıyor,bu sayede bebeğin tutunması kolaylaşıyor..Ihlamur iç ama adaçayı,maydanoz gibi düşüğe sebep olacak şeylerden uzak dur...

ilginizi için terşekkür ederim çok sağolun kızlar:asigim:olumunekankayizsmile

öyle zor geliyoruz ki bu aşamalara her şey korkutuyor bizi:bbo:delikafadulden

çook teşekkür ederm canlarım:1hug:a.s.:nazar:

hiç merak etme canım ben transferin olduğu gün hastalandım ama nasıll öksürük hapşurukk günlerce sürdü halada öksürüğüm devam edior ama birşey olmadı çok şükür şimdi hamileyim sıkma canını sakın:)

canım geçmiş olsun hiç merak etme bende öyle hapşırıp duruyodum 15gün geçti hala iyileşemedim şuan burnum tıkandı zor nefes alıyorum sürekli okyonus suyu bugular kendime anca geliyorum ama bebişlerim şükür ii ıhlamur iç bol bol bide taze sıkma meyve suları

hiç merak etme canım ben transferin olduğu gün hastalandım ama nasıll öksürük hapşurukk günlerce sürdü halada öksürüğüm devam edior ama birşey olmadı çok şükür şimdi hamileyim sıkma canını sakın:)

canım geçmiş olsun hiç merak etme bende öyle hapşırıp duruyodum 15gün geçti hala iyileşemedim şuan burnum tıkandı zor nefes alıyorum sürekli okyonus suyu bugular kendime anca geliyorum ama bebişlerim şükür ii ıhlamur iç bol bol bide taze sıkma meyve suları

sağolun kızlar yaaazemuszemus

ben de öyle kurdukça kurdum kafamçokkarıştı

dediklerinizi yapıyorum , daha iyiyim çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:

bugün transferden sonraki 22. gün kese görünür mü acaba, delikafadulden

canım öncelikte tebrik ederim pozitif sonuç almışsın.çok sevindim bende seni merak ediyordum.
rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun.ben hasta olmadığım günlerde de her sabah rutin1-2 defa hapşırıyorum.benimkilere bişey olmadı çok şükür.bebeğn yada bebeklerin sana sımsıkı tutunmuştur bişey olmaz inşaallah merak etme.Allah acil şifalar versin cnaım öptüm

Back
X