Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal ben şiddetli yaşıyordum bel ağrısını hele ki yorulduğumda,ayakta kaldığımda kanama olmadığı sürece normal kabul ediyor. Şiddetli ve geçmeyen kasık ağrısı normal değil.1.5 aylık gebelikte Bel ve sırt ağrısı yaşanması normalmi ve kadıklatda olan gerginlik,tecrübesi olanlar lütfen yazabilirmi
Benim 1 haftadır bel ağrım var normal deniyor1.5 aylık gebelikte Bel ve sırt ağrısı yaşanması normalmi ve kadıklatda olan gerginlik,tecrübesi olanlar lütfen yazabilirmi
Çok şükür öyle kasıl ağrım fazla yok ara ara oluyr geçiyor sırt ve bel ağrım çok şiddetli olmasada ara ara olması korktyr sizdede olmuşmyduÇok normal ben şiddetli yaşıyordum bel ağrısını hele ki yorulduğumda,ayakta kaldığımda kanama olmadığı sürece normal kabul ediyor. Şiddetli ve geçmeyen kasık ağrısı normal değil.
Siz kaç aylık hamilesiniz Çok liderlimi yoksa ara aramı oluyr benim bazen sağ kalça yada sol kalçamın üzerindede belirli noktada ağrı oluyrBenim 1 haftadır bel ağrım var normal deniyor
Evet kuyruk şokumu ağrısı da yaşadım o daha kötü.Çok şükür öyle kasıl ağrım fazla yok ara ara oluyr geçiyor sırt ve bel ağrım çok şiddetli olmasada ara ara olması korktyr sizdede olmuşmydu
Normal olmasına sevindim daha önce bebeğim kalbi durmuştu kürtaj olmuştum oyüzden biraz tedirgin olurum teşekkür ederimEvet kuyruk şokumu ağrısı da yaşadım o daha kötü.
11 haftalık hamileyim. Hala devam ediyor geçen haftadan beri bel ağrım var kuyruk sokumuma doğru arada bacağıma da vuruyorÇok şükür öyle kasıl ağrım fazla yok ara ara oluyr geçiyor sırt ve bel ağrım çok şiddetli olmasada ara ara olması korktyr sizdede olmuşmydu
Evet arada benimde bacağıma vuruyor hafif hafif siz 1 haftadırmı yaşamaya başladınız benim birde tüp bebek oyüzden ekstra tedirginim11 haftalık hamileyim. Hala devam ediyor geçen haftadan beri bel ağrım var kuyruk sokumuma doğru arada bacağıma da vuruyor
Evet canım öncesinde yoktu ama hala devam ediyor. Doktoruna danış istersen.Evet arada benimde bacağıma vuruyor hafif hafif siz 1 haftadırmı yaşamaya başladınız benim birde tüp bebek oyüzden ekstra tedirginim
Rabb’im muhafaza eylesinNormal olmasına sevindim daha önce bebeğim kalbi durmuştu kürtaj olmuştum oyüzden biraz tedirgin olurum teşekkür ederim
Aminn Allah razı olsunRabb’im muhafaza eylesin![]()
Ay ben bu konuyu açıcaktım nasip olmadı bende 6 haftalık hamileyim ama nasıl belim kütük sokumum ağrıyor ya kasıkta ağrı yok ara ara batma oluyor ama belim çok ağrıyor ya bende korkuyorum işte hastaneyede gitmedim hiç 10 Haziran'da randevum var hayırlısıyla herşey düzgün ilerler inAllah1.5 aylık gebelikte Bel ve sırt ağrısı yaşanması normalmi ve kadıklatda olan gerginlik,tecrübesi olanlar lütfen yazabilirmi
Evet normal kasık ağrıları oluyor ben 15.haftaya kadar ara ara kasık ağrısı yaşadım şuanda da ara sıra kuyruk sokumu ve sırt ağrısı yaşıyorum1.5 aylık gebelikte Bel ve sırt ağrısı yaşanması normalmi ve kadıklatda olan gerginlik,tecrübesi olanlar lütfen yazabilirmi
Çook şiddetli ve ritmik olarak olmazsa sıkıntı yok deniliyor sanırı. Ağrılarımız normal bakalım hayırlısıAy ben bu konuyu açıcaktım nasip olmadı bende 6 haftalık hamileyim ama nasıl belim kütük sokumum ağrıyor ya kasıkta ağrı yok ara ara batma oluyor ama belim çok ağrıyor ya bende korkuyorum işte hastaneyede gitmedim hiç 10 Haziran'da randevum var hayırlısıyla herşey düzgün ilerler inAllah
Normal benim de çok ağrıyordu hala da ağrıyor1.5 aylık gebelikte Bel ve sırt ağrısı yaşanması normalmi ve kadıklatda olan gerginlik,tecrübesi olanlar lütfen yazabilirmi
Peki adet olacak giib vajinaya zonklama oluyor mu ara sıraNormal benim de çok ağrıyordu hala da ağrıyor
Peki adet olacak giib vajinaya zonklama oluyor mu ara sıra
Çok ayakta duramıyorum sol yanıma yatınca sol yanımda bir yerden sonra ağrıyor karaciğerimde baskı hissediyorum Allahim bu en güzel günlerimizi inşallah kolaylastırsın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayın nasip etsinEvett fazlasıyla hem deee
Bel ağrısı şikayet ile gittim 11 haftalıktim dedi şuan normal değil daha agirlasmadin ki 2 dk sonra kalbi durdu dedi olay 1 ay önce oldu ve az önce bile ağladım1.5 aylık gebelikte Bel ve sırt ağrısı yaşanması normalmi ve kadıklatda olan gerginlik,tecrübesi olanlar lütfen yazabilirmi