Hamileliğin kaçıncı haftasında kese gördünüz kaç milim di

sebar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
80
0
86
İzmir
Bügün doktor keseyi gördü 5 mm dedi 4+6 mış gebeliğim hcgb de 2600 lerde sizce nasıl kızlar?

Bügün doktor keseyi gördü 5 mm dedi 4+6 mış gebeliğim hcgb de 2600 lerde sizce nasıl kızlar?

Hayırlı olsun cnm bebısın:49: sizce nasıl derken bu komık bı soru olmus cnm.Benu biz belirleyemeyiz yani.Zaten suanda hiç birsey dııl daha o.
ama ılk heyecanını aslı 3 hafta sonra yasıyacaksın 7.haftası kalbını duydugunda :1:ve sonra sonra gelıstıkce anlıcaksın
neyın normal olup olmadıgı :34:

Hayırlı olsun cnm bebısın:49: sizce nasıl derken bu komık bı soru olmus cnm.Benu biz belirleyemeyiz yani.Zaten suanda hiç birsey dııl daha o.
ama ılk heyecanını aslı 3 hafta sonra yasıyacaksın 7.haftası kalbını duydugunda :1:ve sonra sonra gelıstıkce anlıcaksın
neyın normal olup olmadıgı :34:

evet komik olmuş ama şaşkınlık işte:) sudan çıkmış balık gibiyim

hayırlısı olsun canım benim 5 haftalıkken keseyi gördü doktor 1 cm dedi allah kısmet ederse yarında kalp atışlarını dinlemek için gidicem şuan 7. haftamdayım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder. bence değerin normal 1-2 hafta sonra daha da rahatlarsın

Kızlar henüz ben gitmedim doktora ama sağlık ocağına ne zaman gidersem kalp atışlarını dinleyebilirim

Kızlar merhaba, son adet tarihime göre 5+5 günlük hamileyim, iki gün önce vajinal ultrasonla keseye baktı doktor, kese oluşmuş dedi ama çok ufak dedi, büyüklüğü 3-8-8 mm yazıyor kağıtta. tam yuvarlak değil elips şeklinde olduğu için 3 farklı ölçüm sonucu yazıyor. Sizce bi sorun var mı büyüklüğünde ?

Back
X