Hamileliğin kaçıncı haftasında kese gördünüz kaç milim di

sebar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
80
0
86
İzmir
Bügün doktor keseyi gördü 5 mm dedi 4+6 mış gebeliğim hcgb de 2600 lerde sizce nasıl kızlar?

Bügün doktor keseyi gördü 5 mm dedi 4+6 mış gebeliğim hcgb de 2600 lerde sizce nasıl kızlar?

Hayırlı olsun cnm bebısın sizce nasıl derken bu komık bı soru olmus cnm.Benu biz belirleyemeyiz yani.Zaten suanda hiç birsey dııl daha o.
ama ılk heyecanını aslı 3 hafta sonra yasıyacaksın 7.haftası kalbını duydugunda ve sonra sonra gelıstıkce anlıcaksın
neyın normal olup olmadıgı

evet komik olmuş ama şaşkınlık işte:) sudan çıkmış balık gibiyim

hayırlısı olsun canım benim 5 haftalıkken keseyi gördü doktor 1 cm dedi allah kısmet ederse yarında kalp atışlarını dinlemek için gidicem şuan 7. haftamdayım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder. bence değerin normal 1-2 hafta sonra daha da rahatlarsın

Kızlar henüz ben gitmedim doktora ama sağlık ocağına ne zaman gidersem kalp atışlarını dinleyebilirim

Kızlar merhaba, son adet tarihime göre 5+5 günlük hamileyim, iki gün önce vajinal ultrasonla keseye baktı doktor, kese oluşmuş dedi ama çok ufak dedi, büyüklüğü 3-8-8 mm yazıyor kağıtta. tam yuvarlak değil elips şeklinde olduğu için 3 farklı ölçüm sonucu yazıyor. Sizce bi sorun var mı büyüklüğünde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…