hamileligin son 6 ayinda kac kilo aldiniz?

yezal

bir canda iki kalp
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
531
2
46
Diğer
Merhabalar kizlar ben su anda 15 haftalik hamileyim henuz kilo almadim ilk 3 ay genelde kilo alinmiyor ama merak ettigim sizler hamileligin son 6 ayinda kac kilo aldiniz?????:49:

bende 23. haftamdayım 20. haftaya kadar hiç kilo almadım ve aksine 3 kilo vermiştim :) ama son 3 haftada 4 kilo geri aldım :( öncesinde bulatılarım çoktu şimdi ise engelleyemiyorum iştahımı ama en kısa zamanda kontrol altına alacağım umarım :) kilolu hamilelerdenim daha fazla olsun istemiyorum :):3::49::49::49:

ilk 3 ay bende kilo almadım ama sonrasında geldi kilolar.. ilk kızımda +13 kilo ile doğuma gitmiştim, şimdi yine aynı oldu :)))

Canim bende 15haftalik hamileyim 3kilo verdim bulantilarim var....kizima hamileyken toplam 8kilo almistim....ama ikinci hamilelikte fazla alirim galiba.... Bakalim hayirlisi canim...bebisler icin cekicez elbet:)

şuanda 26 haftalık hamileyim 3 ayımdan bu yana 8 kilo aldım hatta 3 hafta önce 2 kilo verdim geri aldım :)

:72:
bende 23. haftamdayım 20. haftaya kadar hiç kilo almadım ve aksine 3 kilo vermiştim :) ama son 3 haftada 4 kilo geri aldım :( öncesinde bulatılarım çoktu şimdi ise engelleyemiyorum iştahımı ama en kısa zamanda kontrol altına alacağım umarım :) kilolu hamilelerdenim daha fazla olsun istemiyorum :):3::49::49::49:

Ben de kilolu hamislerdenim o yüzden kontrollü almak istiyorum:3:

Canim bende 15haftalik hamileyim 3kilo verdim bulantilarim var....kizima hamileyken toplam 8kilo almistim....ama ikinci hamilelikte fazla alirim galiba.... Bakalim hayirlisi canim...bebisler icin cekicez elbet:)

Aynİymisiz ben de kızımda 7 kilo almistim yaklasik bunds istahim yerinde bakalim nolcak:49:

Back
X