Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kizlar ben su anda 15 haftalik hamileyim henuz kilo almadim ilk 3 ay genelde kilo alinmiyor ama merak ettigim sizler hamileligin son 6 ayinda kac kilo aldiniz?????
bende 23. haftamdayım 20. haftaya kadar hiç kilo almadım ve aksine 3 kilo vermiştim :) ama son 3 haftada 4 kilo geri aldım öncesinde bulatılarım çoktu şimdi ise engelleyemiyorum iştahımı ama en kısa zamanda kontrol altına alacağım umarım :) kilolu hamilelerdenim daha fazla olsun istemiyorum :)
bende 23. haftamdayım 20. haftaya kadar hiç kilo almadım ve aksine 3 kilo vermiştim :) ama son 3 haftada 4 kilo geri aldım öncesinde bulatılarım çoktu şimdi ise engelleyemiyorum iştahımı ama en kısa zamanda kontrol altına alacağım umarım :) kilolu hamilelerdenim daha fazla olsun istemiyorum :)