- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
Pregnat galiba bugun doguracak onunda iki hafta ondeydi demiAynen canim ya benimde kiscede 2 hafta onde suan 34+6 isek 36+6 dir ultrasonda muhtemelen.
36+0 da basliyim bende :)
Dediklerini uygulamaya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pregnat galiba bugun doguracak onunda iki hafta ondeydi demiAynen canim ya benimde kiscede 2 hafta onde suan 34+6 isek 36+6 dir ultrasonda muhtemelen.
36+0 da basliyim bende :)
Dediklerini uygulamaya![]()
Pregnat galiba bugun doguracak onunda iki hafta ondeydi demi
ben yalnız bir hamileyim 31 haftalık kızımla tek başımayım şu dünyada evden çıkamıyorum aman birisi görmesin die para pul zaten yok kuzuma daha hiçbirşey alamadım bide doğum var tabi bütün bunların üstesinden tek başıma gelmeye çalışıyorum aman hamilelikmiş hormonmuş deme lüksüm yok diyeceğim şu ki keyfini çıkarın bebeğimin babası bir kez elini karnıma koyup sevsin die şu dünyada yapamayacağım şey yok yalnızlık zor gerisi zaten hallolur..
İkinci serumun bitmesininbekliyorum idrar enftksiyonum varmış nstde sancı çıkmaz oldu.doktor biraz daha var dedi intçı çıktı bnm kızzz
Hadi ya hayirlisi olsun yalanci agrilardi demekkiİkinci serumun bitmesininbekliyorum idrar enftksiyonum varmış nstde sancı çıkmaz oldu.doktor biraz daha var dedi intçı çıktı bnm kızzz
Doktor bu hafta bebek gelir büyük ihtimal dedi.ileri boyutta idrar enfeksiyonu çıktı serumla tedavi alıyorum üçüncü kez takılacak, 80i vurdu sancım çok da kolay değilmiş ama buna da şükür.