- Konu Sahibi AdayAnneyim
-
vucutta su birikisintisinden oluyor, su topluyor, tuzlulardan uzak durulmali ve bol bol su icmek gerekiyorsuya karsi su!
Te$ekkürler cevabin için aydirik,
bugün kontrolüm vardi doktor aynen son günler oldugu için normal kar$iladi ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmami ve kolay WC gidip gidemedigimi sordu. $i$kinlik için normalde hap felan veriliyormu$ ama ben son haftalarimda belki de günlerimdeyim bu yüzden içmememi hatta çevremden bana verirlerse önerirlerse içme dedi.
Cünki tansiyonum da yüksek çikti ve 5 kilo birden almi$im son 3 hafta içerisinde son haftalar için bu durum pek iyi degilmi$ sanirim. Kan felan verdim kontrol edilcek ve haftaya tekrar kontrolum olcak belki erken doguma da alabiliriz seni $ikayetlerin çogalirsa dedi.
Ba$imin agriyip agrimadigini sordu bende nadiren bir defa felan olmu$tu ama gözlerimin önünde böle ince cizgiler oluyor siyah beyaz kenarlardan ortaya dogru böle yilba$i i$iklari gibi yanip sönüyorlarbu da tansiyonla alakaliymi$ kendimi böyle kötü hisettigimde burada ebeler var (dogum yaptiran) veya TR de saglik ocaklari mi ne bir$ey deniliyor onlara gitmemi istedi hemen tansiyona ve bebege baksinlar dedi.
Ve bol bol dinlen artik eskisi gibi hareket etme dedi. Sizde ayni $eyleri ya$iyorsunuz payla$ayim dedim.
Dediginiz gibi son zamanlarimiz Allah yardimcimiz olsun. Canimda nasil tuzlu $eyler istiyo valla anlatamam ama ye mi cem :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?