Hayir kullanmiyorum[/QUOTservikal kanal uzunlugu 32 mm yazior plesenta asagida mi demek acaba bu plesentanin asagida oldugunu neye gire degerlendiriyorlar acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir kullanmiyorum[/QUOTservikal kanal uzunlugu 32 mm yazior plesenta asagida mi demek acaba bu plesentanin asagida oldugunu neye gire degerlendiriyorlar acaba
bebeğin kilo alımı ve suyu normalde annenin kilo vermesinde bir sakınca olmadığını söylerler genelde önemli olan bu ama tabiki seninde beslenmene dikkat ediyor olman gerekir ilk hamilelikse sen çok farkına varmayabilirsin ve bebek senin depolarından beslenir seni hamilelik sonrasında zayıf düşürür bu durum kendin için beslenmelisin yaniArk.lar 96 kiloyla hamile kaldim ilk 5.5 ayda 97.5 ciktim ama 5.5 aydan sonra surekli kilo kaybettim suan 89 kiloyum ve 30 haftalik hsmileyim cok fazla su icemiyorum midem bulaniyor.yemekte cok yiyemiyorum.bebekte bir problem yok.sadece plesentadan kanamam oldu hala devam ediyor lekelenmelerim.surekli usume terleme nobeti geciriyorum huzursuzum yatmam gerekiyor ama yatamiyorum geceleri burnum tikandigindan zor uyuyorum.su disinda sivi biseyde tuketemiyorum hic basina gelen varmi boyle bir durum acaba acil yardim edermisiniz birde erken dogum riskim var..yemek yiyince sindirmekte zorluk cekiyorum.ne yapacagimi sasirdim
Nasıl olur?Hayir kullanmiyorum
Hamilelik sekeri cikmadi olctuler bi ara ama erken tarihte olabilir tekrar mi olcturmeliyimbebeğin kilo alımı ve suyu normalde annenin kilo vermesinde bir sakınca olmadığını söylerler genelde önemli olan bu ama tabiki seninde beslenmene dikkat ediyor olman gerekir ilk hamilelikse sen çok farkına varmayabilirsin ve bebek senin depolarından beslenir seni hamilelik sonrasında zayıf düşürür bu durum kendin için beslenmelisin yaniAyrıca şekerini ölçtrdün mü şeker durumunda da kilo kaybı olabiliyormuş birde tiroid hormunun çok çalışıyor olabilir şimdiye kadar bunlarının testlerinin çoktan yapılmış olması gerekir zaten doğumu riske atmamak adına.. için rahat değilse başka bir doktora daha danışmalısın bence kendin için ..
tekrar yükleme değilde açlık tokluk takibi yapabilirsin bir süre .. vitamin alıyor muydun? genelde doktorlar imom tavsiye ediyor benimde iştahım yoktu 16. haftadan itibaren imom kullanıyorum hem iştahını düzenliyo hemde alamadığın besinlerin takviyesini yapmış oluyorsun ..Hamilelik sekeri cikmadi olctuler bi ara ama erken tarihte olabilir tekrar mi olcturmeliyim
tekrar yükleme değilde açlık tokluk takibi yapabilirsin bir süre .. vitamin alıyor muydun? genelde doktorlar imom tavsiye ediyor benimde iştahım yoktu 16. haftadan itibaren imom kullanıyorum hem iştahını düzenliyo hemde alamadığın besinlerin takviyesini yapmış oluyorsun ..[/bakalim ins bu gidisimde soyleyeyim