kızlar duygularımızın çocuklarımızında hissettiğini biliyorum ve çok üzülüyorum herşey son ayda patladı evdeki makinam arzalandı seriş oyaladı işyerimde sorun çıktı hala çözülemedi çocuğum odasına yetişemiyorum evde herşey durdu buda bana aşırı sinir yapıyor nasıl kendimi telkin edebilirim yaşadıklarım normalmi berbat durumdayım anlatamam size yardım edebilirmisiniz
kızlar duygularımızın çocuklarımızında hissettiğini biliyorum ve çok üzülüyorum herşey son ayda patladı evdeki makinam arzalandı seriş oyaladı işyerimde sorun çıktı hala çözülemedi çocuğum odasına yetişemiyorum evde herşey durdu buda bana aşırı sinir yapıyor nasıl kendimi telkin edebilirim yaşadıklarım normalmi berbat durumdayım anlatamam size yardım edebilirmisiniz
Ne kadr kaldi doguma bilmiyorym ama bende hamileligin son zamanlarinda boleydim zaten normaldede sinirli biriyim aksiliklerin sni yipratmasina izin verme bebegini dusun ben kendimi rahatlatmak icin bebek esyalarinin oldugu yerlere gidip sadece bebegimi dusunuyodum hersey gelir gecer ama senn ve bebegin icin huzura ihtiyacin var bi gunluk tut yaz icinden gelenleri muzik dinle