- Konu Sahibi AdayAnneyim
-
Cnm bende senin gibi yalnızım hamileliğim biraz zor geçtiği için işi de bıraktım çok şükür benim eşim akşamları geldiğinde ilgilenir falan ama gündüzleri geçmek bilmez. Alışverişe verdim bende kendimi şimdiden bebeğin tüm herşeyini aldım. Kendime de bir sürü şey aldım ama al al o da sıktı beni. Şimdi Etamin işliyorum yeni öğrendim kızıma doğum panosu hazırlıyorum odası için çerçeve içine konacak hayvan figürleri falan çok zevkli tavsiye ederim normalde böyle el işi falan hiç sevmem çokta sıkar beni ama bu Etamin işi çok keyifli Zaman Nasıl geçiyor avlamıyorsunsinir stres bende de var.hep eski hesaplar gelio aklima durduk yere birilerine bagiriyorum icimden vs.bebegime iyi baktim mi bakabilecek miyim ilerde...bunlarla kemiriyorum kendimi.bi de cok yalnizim malesef esim isten gelince tv karsisinda pineklio.malum ulke gundemi yuzunden icim sikildi cok bunaldim.esim de habire haberleri acio tartisma programlari derken uykuya dalip gidio.gun boyu kimseyle konusmadigim oluyo ya resmen.kozmetik alisverisine verdim kendimi onlarla oyalaniyorum.insallah saglikla bebegimi kucagima alirim.
benzer sekilde sinir stres yasayan arkadaslarin tavsiye ve destegini bekliyorum.
Cnm bende senin gibi yalnızım hamileliğim biraz zor geçtiği için işi de bıraktım çok şükür benim eşim akşamları geldiğinde ilgilenir falan ama gündüzleri geçmek bilmez. Alışverişe verdim bende kendimi şimdiden bebeğin tüm herşeyini aldım. Kendime de bir sürü şey aldım ama al al o da sıktı beni. Şimdi Etamin işliyorum yeni öğrendim kızıma doğum panosu hazırlıyorum odası için çerçeve içine konacak hayvan figürleri falan çok zevkli tavsiye ederim normalde böyle el işi falan hiç sevmem çokta sıkar beni ama bu Etamin işi çok keyifli Zaman Nasıl geçiyor avlamıyorsun
İnşallah cnm çok az kalmış senim bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında kimseye ihtiyacın kalmayacak biraz daha sabır sadeceallah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ben de kizima ponpondan minik bi hali yapiyorum daha dogrusu paspas.bebek bakimiyla ilgili kitaplar okuyorum.izindeyim is vs yok aksine mutlu olmaliyim ama insanlari ozluyorum sadece konusmayi vs.neyse ki az kaldi.insallah guzelce atlatiriz bu sureci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?