Hamileliğin son haftalarında ishal

Mustafagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
21
17
3
35
Selam herkese.37. Haftamdayim ve yaklaşık 4 gündür geçmeyen bir ishalin var.ishal yapacak birşey de yemiyorum sebebini bilen var mı? Bazı yerlerde doğum yaklaştığı için diye okudum yaşayan bilen bilgi verebilir mi

Ben doğuma gideceğim gün hatta suyum geldikten sonra birden ishal olmuştum ama senin 4 gün sürdü ise zehirlenmiş filan olabilirsin. Ya da su kaybetmiş olabilirsin muhakkak doktora git canım

Cuma günü gittim söyledim bebeğin sağlığı iyi dedi bişey yok dedi yarın yine kontrolüm var inşallah kötü bişey değildir

Annem 4 dogumlarinda ishal olmuş oda doğum esnasinda oluyormuş ben ilk kızımin doğumunda herhangi belirttim yoktu ne sancı ne su içime bi kurt düştü kızımı özledim gittim hastaneye doğum başlamış dediler
Evladınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah doktora muhakkak gidin yine siz

Selam herkese.37. Haftamdayim ve yaklaşık 4 gündür geçmeyen bir ishalin var.ishal yapacak birşey de yemiyorum sebebini bilen var mı? Bazı yerlerde doğum yaklaştığı için diye okudum yaşayan bilen bilgi verebilir mi
Dogum yaklastigi icin ama yinede dr ara soyle

Slm hamile anneler testime bakarmisiniz kör olucambaka baka cizgi görüyorum sizde goruyormusunuz

Eklentiler

• 20170925_170301.webp
    20170925_170301.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 642
Back
X