roseden Guru Kayıtlı Üye 25 Aralık 2007 57 0 286 42 Sakarya 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi roseden #1 arkadaşlar hamileliğinde ağız kuruluğu yaşayan varmı?yaşayan varsa benimle paylaşsın merak ediyorum bende var.
arkadaşlar hamileliğinde ağız kuruluğu yaşayan varmı?yaşayan varsa benimle paylaşsın merak ediyorum bende var.
nurcanogretmen Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2007 1.172 7 158 Ankara 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi roseden #2 roseden .!.: arkadaşlar hamileliğinde ağız kuruluğu yaşayan varmı?yaşayan varsa benimle paylaşsın merak ediyorum bende var. Genişletmek için tıkla... evet canımmmaalesef olur ..radyotörler havayı kurutuyo yaa ondan oluyorr..
roseden .!.: arkadaşlar hamileliğinde ağız kuruluğu yaşayan varmı?yaşayan varsa benimle paylaşsın merak ediyorum bende var. Genişletmek için tıkla... evet canımmmaalesef olur ..radyotörler havayı kurutuyo yaa ondan oluyorr..
alize_13 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2008 633 3 96 İstanbul 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi roseden #3 evet canım benimde ağzım kuruyo doktor su iç dedi bulunduğun ortamından kaynaklanıyor
M mehtapbaygus Ziyaretçi 28 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi roseden #4 evt benimde ağzım çok kuruyor doktorum klimadandır dedi.bol su iç dedi.