hamileliğinde coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar bakabilirmi.....

kuumsaal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
46
13
3
39
arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bu zamana kadar sabahları coraspin akşamları ise hibor 3500 kan sulandırıcı iğne kullandım fakat şimdi dr coraspini bırakmam gerektiğini söyledi 32 haftadan sonra bebeğin kalbine zarar veriyormuş sizlerin doktorları bu konu hakkında ne diyor? iğneyi ise sezaryan tarihine 24 saat kalana kadar kullanıcakmışım..bu arada mhtfr c677 heterozigot benim problemim :(

arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bu zamana kadar sabahları coraspin akşamları ise hibor 3500 kan sulandırıcı iğne kullandım fakat şimdi dr coraspini bırakmam gerektiğini söyledi 32 haftadan sonra bebeğin kalbine zarar veriyormuş sizlerin doktorları bu konu hakkında ne diyor? iğneyi ise sezaryan tarihine 24 saat kalana kadar kullanıcakmışım..bu arada mhtfr c677 heterozigot benim problemim :KK43:
Bende de aynı faktörde pıhtılaşma var bana da aynısını dediler canım ama iki doktor 34 hafta dedi coraspin için. Igneyi de doğumdan bir gün önce bırakacakmışım

Bende de aynı faktörde pıhtılaşma var bana da aynısını dediler canım ama iki doktor 34 hafta dedi coraspin için. Igneyi de doğumdan bir gün önce bırakacakmışım
hımm anladım canım ben bıraktım artık Rabbim tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntısız bi şekilde hepimizin hamileliklerini....

hımm anladım canım ben bıraktım artık Rabbim tamamına erdirsin sorunsuz sıkıntısız bi şekilde hepimizin hamileliklerini....
Amin canım inşallah. Ben 34 haftada bırakacağım. Bir şey olacak olsa doğuma kadar kullandırırlardı o yüzden 32-34 haftada Allah'ıma emanet edip bırakacağız :)

2. hamileliğim,kızımda coraspin son haftalarda kesmişlerdi, bu hamilelikte de dr.um 32. haftada coraspini keseceğim dedi. bende de mthfrc 677 homozigot var,clexane iğne kullanıyorum, endişe edeceğin bir durum değil, RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

2. hamileliğim,kızımda coraspin son haftalarda kesmişlerdi, bu hamilelikte de dr.um 32. haftada coraspini keseceğim dedi. bende de mthfrc 677 homozigot var,clexane iğne kullanıyorum, endişe edeceğin bir durum değil, RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Artık Allaha emanet alacaklar nefesleri varsa zaten dünyaya gelirler. Ben tekrar konuştum doktorumla bebeğin kalbi için sıkıntı olur konusunda ısrarcı bende bıraktım zaten coraspini bundan sonra sadece iğneyle gidiyoruz ama günlük ananas ve limon suyumu içiyorum bunlarda kanı sulandırıyo dr hiç bi zararıda olmadığını söyledi. Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X