Hamileliğinde coraspirin kullananlar yardım lütfennnnnn.....

uguresraaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
44
0
16
39
Hatay
merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim doktor bana pregeston ile beraber coraspirin de verdi bu aspirini içmekde çok tedirgininm çünkü kanı sulandıran birşey biliyorsunuz... Ne yapmalıyım hamileliğinde coraspirin kullanan oldumu ??????

Dr verdiyse tereddüt etme kullan. Ben de gebeliğimde kullandım. Bir cok gebenin de kullandığını biliyorum.
Kanını sulandirmasinin da bir sakıncası yok.

Merhaba canım
hamişliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah
söylediğinin ve bildiğinin tersine aspirin kanı sulandırır, coraspirin tam tersi bebeğin kan dolaşımı ve damarları için düzenleyici bir ilaç yaklaşık 5 aydır kullanıyorum
öncesinde yeni doğum yapan görümcemde 9 ay boyunca kullandı ve çok şükür bir sıkıntı yaşamadı.
doktorlar ilaç yada vitamin yazarken biraz daha aydınlatıcı olsalar bizim alayacağımız dilde :) sanki ne var
prospektüs var ama onu çözmek için bir prospektüs daha lazım :)
sevgiler...

çoook teşekkür ederim canım benim... cevap verdiğiniçin soruma... evet bende ilk başlarda tereddüt etmiştim ama şimdi doktoruma güveniyorum... Ve ilaçlarımı gönül rahatlığı ile içiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…