hamileliginde d vitamini kullanan var mı ?

bilgebilgic

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
38
12
18
Kizlar 4. Ayimda yapilan saglikocagi kontrolünde bende d vitamini 6 cikti en az 10 olmasi gerekiyormu.... Yaptirdigim tahlili kendi kadindogum doktoruna gösterdim bana d vitamini damlasi basladi bebeklerin kullandigi ... Günde 5 damla kullanıyorum içinizde kullanan var mi yada ne kadar kaç damla kullanıyorsunuz ???

Merhaba canııım, bende d vitamini kullanıyorum devid-3 damla.
Benim gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı bebek d vitaminimi çok çekmiş 7 ye düşmüştü. Doktor damla verdi şuan 8 oldu. İlk verdiğinde günde 10 damla kullanıyordum, yükselmediğini görünce şuan 15 damla kullanıyorum. Ama demir senin içinde bebeğin içinde önemli ihmal etme lütfen..

Son ayima girdim.haziran sonu Doğumum gerçekleşecek su ulaclari kullaniuorum maltofer isminde 5 ml 2x1 demir flakon kullaniyorum, d vit günde1 sefer 5 damla yutuyorum bir de magnorm adında magnezyum 2x1 kullaniyorum klinom adli balik yagi 1x1 kullanıyorum bunların hepsini yaklasik 3. Ayimdan itibaren kullaniyorum... Bunlar yeterli mi aceba bazilari elevit decavit vs kullaniuormus bilmiyorum ki ;(

Canım o konuda hiç bi bilgim yok hamile olmadığım için ama az kalmş Allâh kurtarsın inşallah

Canım bende hem kan ilacı, decavit bu haftada d vitamini kullanmaya başladım yalnız suda eritilenden kullanıyorum. Bakalım faydası olacakmı?

Haftabaşı kan tahlili yaptırdım bende. Kan değerim çok düşük çıktı. Kan hapı, d vitamini ve kalsiyum verdi doktor.
Devit-3 kızıma kullandığımdan. Günde 10 damla dedi.

Kizlar 4. Ayimda yapilan saglikocagi kontrolünde bende d vitamini 6 cikti en az 10 olmasi gerekiyormu.... Yaptirdigim tahlili kendi kadindogum doktoruna gösterdim bana d vitamini damlasi basladi bebeklerin kullandigi ... Günde 5 damla kullanıyorum içinizde kullanan var mi yada ne kadar kaç damla kullanıyorsunuz ???
banada verildi ama içemediğimden dolayı doktoruma söledi oda sen bilirsin çok fazla önemli bişi değil bencede

Back
X