Hamileliğinde kanama yaşayanlar yardım lütfen...

cigdemetin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
51
0
6
35
Konya
Gecen günlerde kahverengi kan gelmişti çok değil bir iki damla doktora gittim progestan verdi gecince birak dedi dört gün kanamam devam etti sonra durdu iki gündür ilaçı bırakmıştım bişey yoktu bu gün yine wc ye gittiğimde yine aynı şeyler oldu ilaçı aldım hemen iki aylık hamileyim bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum ne yapmalıyım bebeğimin bende kalması için ne olur yardım

Merhaba;
Gecmis olsun.Ilk gebeligimde ben de yasamistim tekrar etmemisti ama kahverengi lekelenmeden cok daha fazlasini , bildiginiz ksnamayi yasayan arkadaslarim oldu calistigim yerde.bi sure dinlenme izni almistilar.Diyecegim oki bazen ksnama olabiliyor ancak dogacaksa bebisin ne olursa olsun engel olamayacaktir. Bence uzulmeyip hayirlisi olsun diyip dus etmek en guzeli.tabi doktor kontrolunu ihmal etme ustune duseni yaptiktan sonra Allah hayirlisini versin.

Gecen günlerde kahverengi kan gelmişti çok değil bir iki damla doktora gittim progestan verdi gecince birak dedi dört gün kanamam devam etti sonra durdu iki gündür ilaçı bırakmıştım bişey yoktu bu gün yine wc ye gittiğimde yine aynı şeyler oldu ilaçı aldım hemen iki aylık hamileyim bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum ne yapmalıyım bebeğimin bende kalması için ne olur yardım

oncelikle cok gecmis olsun... hic korkma seni ne kadar iyi anliyorum bilemezsin.. ilk gebeliyim kimyasal oldugu icin ikinciyede bi sey olurmu die cok korkuyordum 6 ci haftadan itibaren kahverengi lekelenmem ara ara da hafif kanamalar oldu doktorum progestan verdi gunde iki tane sabah akwam aldim..9cu haftada lekelenme bitti. 10 cu haftada gunde bir taneye dushurdu ve simdi tamamen gecti .. yani bazen normal ola biliyormus.. doktorum bana dinlen demese bile 3 hafta sadece uzandim yemege fln kalktim kendimi zorlamadim pozitif dushundum ve dua ettim... senin de bebegin sag salim gelecek sana korkma:emir_bebek::nazar::nazar:

Çok sağolun dualarınız ve destekleriniz için bende ilk bebeğim çok farklı duyguymuş bunu yaşayınca korkuların çoğalıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X