Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğinde yapmaması gerekenleri yapanlar ve pişmanlık duyanlar..
Telepati yöntemiyle mi anlıyacağız konuyuHamileliğinde yapmaması gerekenleri yapanlar ve pişmanlık duyanlar..
Benimkinin üstünden çok uzun zaman geçtiYooo telepati yapma yatığın birşey varsa yaz canım sadece bu.
Yapmalisiniz zaten,abimin eşi sigarayi birakmadi bize biraktim diyordu ama tuvalette filan içiyordu kokusu geliyordu.Yeğenim düşük doğum agirlikli bir bebek olarak doğdu.Şuan 2 yaşında ve Hala gelişim geriliği var.Elbette bu sizin bebeginizde de kesin olacak diye birsey yok ama dogduktan sonra bu durumu yasarsaniz suan yasadiginiz vicdan azabini binle carpmaya hazir olunSigarayı hiç bırakamadım o ayrı birde işte bundan çok vicdan yapıyorum 2 aydır belli aralıklarla içinde bulunduğum stresli insan ve yaşantıdan bir nebze rahatlamak için alkol aldım.kendimi tutamadım.şimdi çok pişmanım korkuyorum bebeğime zarar vermesinden.
Etrafınızdaki stresli insan ve yaşantınızdan bahsetmişsiniz.Sigarayı hiç bırakamadım o ayrı birde işte bundan çok vicdan yapıyorum 2 aydır belli aralıklarla içinde bulunduğum stresli insan ve yaşantıdan bir nebze rahatlamak için alkol aldım.kendimi tutamadım.şimdi çok pişmanım korkuyorum bebeğime zarar vermesinden.
Düşüknkilo derken ne kadar doğduYapmalisiniz zaten,abimin eşi sigarayi birakmadi bize biraktim diyordu ama tuvalette filan içiyordu kokusu geliyordu.Yeğenim düşük doğum agirlikli bir bebek olarak doğdu.Şuan 2 yaşında ve Hala gelişim geriliği var.Elbette bu sizin bebeginizde de kesin olacak diye birsey yok ama dogduktan sonra bu durumu yasarsaniz suan yasadiginiz vicdan azabini binle carpmaya hazir olun
hic anlamadigim zayif karakterini baskalarina yukleyen insanlardir.Sigarayı hiç bırakamadım o ayrı birde işte bundan çok vicdan yapıyorum 2 aydır belli aralıklarla içinde bulunduğum stresli insan ve yaşantıdan bir nebze rahatlamak için alkol aldım.kendimi tutamadım.şimdi çok pişmanım korkuyorum bebeğime zarar vermesinden.
Hamileliği hiç bir zaman abartmadim gözümde ve normal hayatıma devam ettim arada alkol almisligim da olmuştur doktorumun izin verdiği ölçüde tabi 9 aylık hamilelik içinde ya 3 ya 4 kez filan
Ama sigara içmedim kesinlikle