Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

cigtanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
349
5
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar biliyorum hepimiz bebek düşünürken ve çalışmalara başlayınca hemen acaba bu ay hamile kaldımmı diyoruz ve meraktan çatlıyoruz.hep bir işeret bi belirti arıyoruz acaba hamilemiyim diye.bazen duyuyorum ben çok erken farkettim diyen kişileri.varsa böyle tecrübeleriniz bizimle paylaşırmısınız.bir iz bir işaret arayan bizlere belki yol gösterirsiniz.hepinize şimdiden teşekkürler..

adet günüme gelmeden 1 hafta önce çok şiddetli bir baş ağrısı ve buna bağlı mide bulantısı yaşadım bu 2. gebeliğim (ilkini kaybettim ) ve her ikisinde de durum böyle başladı.benim en erken belirtim bu olmuştu. fizyolojik belirtiler dışında kimi zamanda bazı insanlar hissediyor hamile olduğunu kimi sabahları farkında olmadan eli karnında uyanıyor, kimi rüyasında görüyor.

işte böyle duyunca sabırsızlanıyorum acaba nasıl bu kadar erken fark ediliyor diye.benim ovulasyon günün 2 gün önceydi bende ilk gebeliğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım.ama hiçbir belirtim olmamıştı reglim geçmeden ama 10 gün öncesinde bile fark edenler oluyormuş.sonucu beklemek çok zor oluyor.bir arkadaşıma yaşlı bir teyze düğündeydik ve gözlerine bakıp sen hamilesin dedi.kız güldü yok daha neler falan dedi.düğünde öyle tepindiki anlatamam.iki hafta sonra hamile olduğunu öğrendik arkadaşımın.bizi hayrete düşürmüştü yaşlı kadın.göz bebeklerinden anlaşılıyormuş öyle demiş.

işte böyle duyunca sabırsızlanıyorum acaba nasıl bu kadar erken fark ediliyor diye.benim ovulasyon günün 2 gün önceydi bende ilk gebeliğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım.ama hiçbir belirtim olmamıştı reglim geçmeden ama 10 gün öncesinde bile fark edenler oluyormuş.sonucu beklemek çok zor oluyor.bir arkadaşıma yaşlı bir teyze düğündeydik ve gözlerine bakıp sen hamilesin dedi.kız güldü yok daha neler falan dedi.düğünde öyle tepindiki anlatamam.iki hafta sonra hamile olduğunu öğrendik arkadaşımın.bizi hayrete düşürmüştü yaşlı kadın.göz bebeklerinden anlaşılıyormuş öyle demiş.

ve kurtajdan sonra daha kolay gebe kalınıyor buna emin olabilirsin. ben temmuzun 15inde kurtaj oldum. doktora ilk sorduğum soru yine bebeğim olurmu? olmuştu çünkü çok uğraşmıştım olması için ve kısırmıyım noluyor diye artık düşünmeye başladığımda hamile kaldım fakat gelişmediği için aldılar. şimdiyse eylül'ün 25inde öğrendim bunu 5 haftalık hamileyim şuanda. kurtajdan sonra daha kolay oldu hamile kalmak. zaten doktorda söylemişti daha kolay olucağını 1 yıl içinde aynı kişiye 6 kez kurtaj yaptığından bahsetmişti bana ( o da nasıl bir kadınsa biz burda bebek için çıldırıyoruz başkalarıda zavkine aldırıyor işte hayat böyle birşey)

tatlım benimde bir dış gebeliğim olmustu o zaman birsey farketmemiştim haliyle normal bir gebelik değildi.daha sonradan bebeğime hamile kaldığım ay ilişkiden 3 gün sonra göğüs ucunun dik ve ağrıdığını hissettim su değince bile ağrıyordu.bende forumda okumustum o belirtiyi tabi çatladım daha adetime 12 gün var eczanelere gidemez olmustum artık beni tanıyorlardı.adetime 8 gün kala ve 5 gün kala ben o ikinci cizgiyi beyaz serit seklinde gördüm.esim benim gözüme gözüktüğünü kendisinin görmediğini iddia ediyordu.3 gün kala ise pembe seklinde gördüm.suan mucizem kollarımda darısı isteyen herkesin basına olsun.rabbim kimselere hevesli bıraktırmasın.

Allah bağışlasın kuzucuğunu.gerçekten çok erken fark ettmişsin gögüs hassasiyeti olduğunu biliordum ama bu kadar erken kendini gösterdiğini ilk defa sende duydum.inşallah bende birkaçgün içinde bir belirti hissederim.kadar erken öğrenenler Allah'ın sevgili kulları diye düşünüyorum.

Kızlar bu baslıga cok sevındım ben
sımdı benım adetıme daha 13 gun var ama
mıde eksımem var bıkac gundur karnımda bazen bısıler oluo gıbı ve gogus uclarım acıo
ben hamıleyım dıorm
cıkabılsem ısyerınden hemen kan testi yaptrcam

Merhabalar
Bende erkenden hissedenlerdenim bu benim ikinci hamileliğim 11 yaşında bir kızım var. İkinci gebeliğimi daha 3 haftalıkken yakaladım bir sabah aniden başım dönmüştü bütün gün sanki yer ayağımın altından kayıyordu .Doktora gidip test yaptırdım o bile bu kadar erken nasıl anladın diye şaşırmıştı ve boş gebelik olmasın diye 1 hafta daha beklemek zorunda kaldım şükürler olsun 24 hafta geçti Allah ın izniyle bir kızım daha olacak :)))

ve kurtajdan sonra daha kolay gebe kalınıyor buna emin olabilirsin. ben temmuzun 15inde kurtaj oldum. doktora ilk sorduğum soru yine bebeğim olurmu? olmuştu çünkü çok uğraşmıştım olması için ve kısırmıyım noluyor diye artık düşünmeye başladığımda hamile kaldım fakat gelişmediği için aldılar. şimdiyse eylül'ün 25inde öğrendim bunu 5 haftalık hamileyim şuanda. kurtajdan sonra daha kolay oldu hamile kalmak. zaten doktorda söylemişti daha kolay olucağını 1 yıl içinde aynı kişiye 6 kez kurtaj yaptığından bahsetmişti bana ( o da nasıl bir kadınsa biz burda bebek için çıldırıyoruz başkalarıda zavkine aldırıyor işte hayat böyle birşey)

canım inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım.bu ay ilk defa denemeye başladık 5 ay önce kürtaj olmuştum.hemen gelsin üzmesin beni bebeğim istiyorum.13 gün geçmez bana bende bir işaret bir umut varmı oluyormu onu merak ediyorum.inşallah hayırlı haberi alırımda bende şu olmuştu bu olmuştu diyebilirim burada.

Kızlar bu baslıga cok sevındım ben
sımdı benım adetıme daha 13 gun var ama
mıde eksımem var bıkac gundur karnımda bazen bısıler oluo gıbı ve gogus uclarım acıo
ben hamıleyım dıorm
cıkabılsem ısyerınden hemen kan testi yaptrcam

canım inşallah senin dediğin gibi bir hamilelik belirtisidir bu.bizede hemen bilgi ver buradan.eğer hamileysen pes dicem bu kadar erken fark etmenize.

Merhabalar
Bende erkenden hissedenlerdenim bu benim ikinci hamileliğim 11 yaşında bir kızım var. İkinci gebeliğimi daha 3 haftalıkken yakaladım bir sabah aniden başım dönmüştü bütün gün sanki yer ayağımın altından kayıyordu .Doktora gidip test yaptırdım o bile bu kadar erken nasıl anladın diye şaşırmıştı ve boş gebelik olmasın diye 1 hafta daha beklemek zorunda kaldım şükürler olsun 24 hafta geçti Allah ın izniyle bir kızım daha olacak :)))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.evet gerçekten doktor regly gününde bile gidince daha birşey diyemeyiz erken diyor.benimde başımmm dönsünnnnnn :)

ya canlarım hepimiz belirti istiyoruz başımız dönsün kusalık falan die ama daha erken değilmi 10 gün önceden belirti olmaz ki normal şartlarda o sürede dölleniyor yumurta hücresi

Ben de henüz 3 haftalıkken fark ettim. Eşim banyo lavobosunu değiştiriyorken aşırı bir mide bulantısı yaşadım, halbuki önceden kolay kolay midem bulanmazdı. Ayrıca bel ağrısı yaşadım, hemen şüphelendimve şüphelerimde de haklı çıktığımı ertesi günkü tahlilde öğrendim. Şu an 8 haftalık hemileyim. :)

Ben 2 haftalikken idrar testinde cikti..

3. haftada kan testi yaptirdim hamilesin dediler ama daha cok kücük..

4. haftada heycanla gittim kesesi vardi kendi yoktu...

5. haftada keseye yerlesmisti...

Oglusum simdi 28. haftadin icinde... :)

Ben de henüz 3 haftalıkken fark ettim. Eşim banyo lavobosunu değiştiriyorken aşırı bir mide bulantısı yaşadım, halbuki önceden kolay kolay midem bulanmazdı. Ayrıca bel ağrısı yaşadım, hemen şüphelendimve şüphelerimde de haklı çıktığımı ertesi günkü tahlilde öğrendim. Şu an 8 haftalık hemileyim. :)

Canım getcekten çok erken belirti vermiş ne güzel. Bendede 2 gündür bel ağrısı var hafif hafif inşallah iyiye işarettir.

Ben 2 haftalikken idrar testinde cikti..

3. haftada kan testi yaptirdim hamilesin dediler ama daha cok kücük..

4. haftada heycanla gittim kesesi vardi kendi yoktu...

5. haftada keseye yerlesmisti...

Oglusum simdi 28. haftadin icinde... :)

İki haftalıkken nasıl çıkmış idrarda hayret canım yaa ne şanslısınız.

suan 4.bebeğime hamileyim diğerler düşük oldu, ilk hariç hepsini adetime daha çok varken öğrendim..10 gün kala hissedip test yaptıgımda çıkan oldu.... benim belirtilerim karnımın sertleşmesi ve koyulaşan idrar rengim oluyodu her seferinde.... beklemek çoook sıkıcıııı

Back
X