hamileliğini kanamalı geçirenler

ruzgarrr

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
1.925
52
358
İstanbul
kızlar 6+2 yim bugün kanama oluyo çok bazılatrı 3 ay 9 ay bykle geçirenler varmış
o bazı kişilerden kimse varmı bana örnek olacakbenneyaptımki

aynı soruya bnde cevap arıyorum bnde 6+4 günlük hamileyim 5 gündür ara ara kahverengi leke geliyo yatıyorum falan ama fayda yok sanki doktor hap verdi onu içiyorum bebeklerimiz tutunur insallah bize bırakmaz bizi 8 aydır bekliyodum onu...

merhaba arkadaşlar
bende bugün 7+6 haftalık hamileyim.ara ara benimle lekelenmem oluyor çok panik yaptım başlarda hala daha korkmuyor değilim ama elimden geldiği kadar dikkatr ediyorum.en ufak bir sorunda doktorumla görüşüyorum hemen.
yatıp dinlenmemi bol su içmemi tavsiye etti.birde günde 3 defa 2şertane progestan kullanıyorum vajinadan.gebeliklerin %80 civarında bu sorun yaşanabiliyormuş panik yapma dedi.şu aşamada zaten yapılabilecek hiçbirşeyde yokmuş.en iyi yol dinlenmek.

kana sürekli olursa ve ağrı olursa hemen hastaneye git dedi.yani lekelenmenin tehlikeli boyutu sürekli (kesintisiz) va ağrılı olmasıymış.

tabi lekelenseniz bile en kısa zamanda doktorunuza gidip mutlaka ultrosonografik bir incelemne yaptırmayı ihmal etmeyin

merhaba! 7 haftalık hamileyim. düşük tehdidi var bende. doktor istirahat verdi.benimde yaklaşık 2 haftadır kanamam oluyordu. sonra 1 hafta olmadı. ama dün eşimle yakınlaşmadan dolayı yine kanama oldu.bugün yok çok şükür. çok korktuk. ne yapacağım bilmiyorum. bebeğimle ilgili herşey çok iyiydi. inşallah bebeğimize zarar vermemişizdir. böyle bir durumla karşılaşan var mı? lütfen yardım bekliyorm...

omay lilki kesinlikle yasak bu dönemde canım sakın dikkat et bir daha. olmamıştır bebeğine birşey merak etme seninledir inşallah kontrolün ne zaman

geçmiş olsun kılzar inallah bebişleriniz sıkıca tutunutr size

kanamalı olan kimse yokmu bildiğinz falan ya benneyaptımki

kızlar benim 17nci haftamda bile oldu kanamam öle kıpkırmızı kan değildi ama pembe akıntım vardı sürekliii ilaç kullandımmm eşimlede hiç ilişkiye girmedim hala da öleeeee

korkmayın ama dikkatli olun sürekli dinleninnnnnn ayaklarınız yüksekte olsunnnn allahım yardımcınız olsunnn

merhaba! 7 haftalık hamileyim. düşük tehdidi var bende. doktor istirahat verdi.benimde yaklaşık 2 haftadır kanamam oluyordu. sonra 1 hafta olmadı. ama dün eşimle yakınlaşmadan dolayı yine kanama oldu.bugün yok çok şükür. çok korktuk. ne yapacağım bilmiyorum. bebeğimle ilgili herşey çok iyiydi. inşallah bebeğimize zarar vermemişizdir. böyle bir durumla karşılaşan var mı? lütfen yardım bekliyorm...

canım bir cahillikte ben yaptım böyle ama benim çok az bir lekelenmem vardı daha önce yok denecek kadar az.ilişkiden sonra baya bi lekelenmem oldu elim ayağım titredi resmen doktorumla görüştüm söylediği şeyler aynı yat dinlen sürekli bir kanama ve ağrı olmadığı sürece yapacak bişey yok.ama 26 sında kontrolüm vardı bu hafta çağırdı tekrar ulatrasondada bakalım riske atmayalım dedi.

yarın gidicem inşallah herhangibi bir terslik yoktur

teşekkürler rahatladım biraz, bugün birşey yok Allah'a şükür. perşembe kontrolüm olacak. benim kanamalarım az oluyordu ve ağrısız.inşallah bebeklerimiz iyidir hepimizinde. sağ salim kucağımıza alırız hepimizde. allah yardımcımız olsun

bnmkide kanam gibi degil kahverengi leke ama 5 gün oldu gecmedi carsamba kontrol vardı insallah bebegimin kalp atıslarını duyarım

slm kızlar ben bayagı agır kanamalar gecir dim 4 hf 5 gunlukken basladı 14. hfta bitti 20 gun falan hastanede yattım dr kesin duser gozuyle bakıyodu bırakmadı bebegim beni kesin istirihat iliski kesinlikle yasak progestanı hala kullanıyorum ben dinlenin sakın kalkmayın ben 3.5 ay yattım simdi kelebegim hissetiriyo kendini dua edin insallah bisi olmaz sorularınız olursa cevaplarım ne kadar korkutucu oldugunu cok iyi biliyorum

Son düzenleme:
bende de arada oluyo carsamba doktora gıtcez
doktorum bazaı gebelıklerde olabılcegını soyledı
yatıyorum agır iş yapmıyorum :teselli:

benim kanamam14 günden sonra bir haftadır yoktu eşimle beraber olunca dün geldi. 3 haftadır dinleniyorum.2hafta hiç kalkmadım yataktan yatmaktan her yerime ağrılar girdi. bbir haftadır ise dolaşıyorum evde biraz.genellikle oturuyorum. ama yine hiç bir iş yapmıyorum... 2 hafta sonra işime dönebilirim diye düşünüyordum. öğretmenim. ne dersiniz bebeğim 8 haftalık şimdi.. doktor belki olabilir dedi..

ben hamile olduğumu öğrendim çok sevindim tabi ilk doktora gitiğimde tahlil yaptıı göstredim herşey çok iyi dedi yolladı osabah namaza kalktığımda kanama olmuştum batmıştım aynı regli gibii ben bebek düştü sandım sabahı zor ettik doktor aalltan ultarsonla baktı bir şey yok dedi progestan verdi elevit verdiilişki yasağı araba yasağı yürüme yasağı ve dinlenme verildii o hafta öyle geçtii 8 .haftada kanamaının yerini gördük bebekle ilgli bir yerde dedildi ilaca devam yasağa devam ben ilacı bıraktım 10.haftada hafif bir lekelenmem oldu hemen doktora gitim bebişim iyiydii nerdeyse 6 hafta geçti üstünden bir şey yok şükürr doktor yinede 20.hafataya kadar progestana devam et dedi

kiminin hamileliği böyle geçiyor iştee eskilerin meşhur lafı kanamalı annenin bebeği çok güzel olurmuşş hayırlısı oğlum olucak 13+6da öğrendimm çok büyümüş bebişim Allah hepimize sağlıklı akılıı güzel ahlaklı evlat versin inşş

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. çok seviniyorum bu güzel haberleri okuyunca. dua edelim birbirimize inşallah bir şey olmaz bebeklerimize. Destnacım kaç hafta dinlendin ve kaç gün sürdü kanaman merak ettim

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. çok seviniyorum bu güzel haberleri okuyunca. dua edelim birbirimize inşallah bir şey olmaz bebeklerimize. Destnacım kaç hafta dinlendin ve kaç gün sürdü kanaman merak ettim

amin inş dualarda buluşalım benim kanamam ilk olduğumda çok yoğunduu sonradan kahverengi akıntıya dönüştü 8 güne yakın sürdüü doktor 20 gün istirahat verdii sonrada 10.haftalıkken yine çok hafif bir lekelenmem oldu ev süpürmek bile yasaktı ilişki yasak fazla yürümek ama geçti şükürr Allah kimseye böyle bir korku yaşatmasın inşş

amiiiiin canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

bende allaha çok şükür gördüm bugün bebeimi çok küçük ama kalbi pıt pıt atmaya başlamış
lekelenmemde hala devam ediyo arada kanamada oluyo ama Rabbimin hikmeti işte sürdümü sürüyo

doktor dinleneceksin dedi zaten evdesin yat dedi sadece tuvalete kalkıyorum bütün işimi yemeğimi eşim kayınvalidem yapıyo 1 bardak alıpta makinaya bile koydurtmuyolar

cnm benim bi akrabamda olmuştu kadın 8 ay boyunca adet gördü ama sürekli yatarak geçirdi hamileliğini ve çocuğuda sağlıklı bi şekilde doğdu.bence bişey olmaz.kendine dikkat et yorulma ağır kaldırma bişey olmaz allahın izniyle.

5.haftada keseyı gormeye gıtmıstım ve 8.hafta dr kalp atımı ıcın cagırmıstı fakat 6.haftaya geldıgımde bırden kanamam oldu ve cok korktum dr a gıttık ve sukurler olsunkı kalp atımını duyduk 6haftalıkken dr dınlenme verdı 8.haftada ve 10.haftada yasak olmasına ragmen ufak çaplı ılıskımız oldu ve banyodayken bacaklarımdan kanlar aktı fisfisfis resmen korkudan tıtredım nasıl dusan cıktım bılmıyorum ve yıne dra gıttım neysekı bebısım yerınde duruyorduu onunla alakalı yerde degılmıs kanama ama bu ıhmalın sonucunda 8.haftada 15 ıgne verdı ve 10.haftada tekrar kanamam oldugu ıcın 30 tane daha verdı kafamçokkarıştı ılıskı yıne yasaktı ve ben dınlene dınlene vakıt gecırdım ve tam kanamam bıttı dedım bu defada dr plesenta onde dedı 3hafta daha boyle dınlendım neysekı sımdı plesentada yerıne gıttı kanama yerımde kurudu ve sukurer olsunkı 10.haftadan sonra kanama gecırmedım :nazar:
kızlar bolbol dınlenın ve kesınlıkle ılıskıye gırmeyın ınsallah sonunda mucızenız kucagınızda olacak :asigim:

5.haftada keseyı gormeye gıtmıstım ve 8.hafta dr kalp atımı ıcın cagırmıstı fakat 6.haftaya geldıgımde bırden kanamam oldu ve cok korktum dr a gıttık ve sukurler olsunkı kalp atımını duyduk 6haftalıkken dr dınlenme verdı 8.haftada ve 10.haftada yasak olmasına ragmen ufak çaplı ılıskımız oldu ve banyodayken bacaklarımdan kanlar aktı fisfisfis resmen korkudan tıtredım nasıl dusan cıktım bılmıyorum ve yıne dra gıttım neysekı bebısım yerınde duruyorduu onunla alakalı yerde degılmıs kanama ama bu ıhmalın sonucunda 8.haftada 15 ıgne verdı ve 10.haftada tekrar kanamam oldugu ıcın 30 tane daha verdı kafamçokkarıştı ılıskı yıne yasaktı ve ben dınlene dınlene vakıt gecırdım ve tam kanamam bıttı dedım bu defada dr plesenta onde dedı 3hafta daha boyle dınlendım neysekı sımdı plesentada yerıne gıttı kanama yerımde kurudu ve sukurer olsunkı 10.haftadan sonra kanama gecırmedım :nazar:
kızlar bolbol dınlenın ve kesınlıkle ılıskıye gırmeyın ınsallah sonunda mucızenız kucagınızda olacak :asigim:

ay canım maşallah çok sevindim zor günler geçirmişsin ama çok şükür bebeğin sağlıklı
benimde lekelerim azalmya başladı artık sürekli yatıyorum inşallah bir daha böyle birşey yaşamam kimse yaşamaz

bebeğimi kaybettim arkadaşlar canım çok yanıyor
kese gelişmediği için kalbi durmuş dün apar topar kürtaja aldılar beni.kendinize çok dikkat edin nolur

Back
X