Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba! 7 haftalık hamileyim. düşük tehdidi var bende. doktor istirahat verdi.benimde yaklaşık 2 haftadır kanamam oluyordu. sonra 1 hafta olmadı. ama dün eşimle yakınlaşmadan dolayı yine kanama oldu.bugün yok çok şükür. çok korktuk. ne yapacağım bilmiyorum. bebeğimle ilgili herşey çok iyiydi. inşallah bebeğimize zarar vermemişizdir. böyle bir durumla karşılaşan var mı? lütfen yardım bekliyorm...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. çok seviniyorum bu güzel haberleri okuyunca. dua edelim birbirimize inşallah bir şey olmaz bebeklerimize. Destnacım kaç hafta dinlendin ve kaç gün sürdü kanaman merak ettim
5.haftada keseyı gormeye gıtmıstım ve 8.hafta dr kalp atımı ıcın cagırmıstı fakat 6.haftaya geldıgımde bırden kanamam oldu ve cok korktum dr a gıttık ve sukurler olsunkı kalp atımını duyduk 6haftalıkken dr dınlenme verdı 8.haftada ve 10.haftada yasak olmasına ragmen ufak çaplı ılıskımız oldu ve banyodayken bacaklarımdan kanlar aktı fisfisfis resmen korkudan tıtredım nasıl dusan cıktım bılmıyorum ve yıne dra gıttım neysekı bebısım yerınde duruyorduu onunla alakalı yerde degılmıs kanama ama bu ıhmalın sonucunda 8.haftada 15 ıgne verdı ve 10.haftada tekrar kanamam oldugu ıcın 30 tane daha verdı kafamçokkarıştı ılıskı yıne yasaktı ve ben dınlene dınlene vakıt gecırdım ve tam kanamam bıttı dedım bu defada dr plesenta onde dedı 3hafta daha boyle dınlendım neysekı sımdı plesentada yerıne gıttı kanama yerımde kurudu ve sukurer olsunkı 10.haftadan sonra kanama gecırmedım
kızlar bolbol dınlenın ve kesınlıkle ılıskıye gırmeyın ınsallah sonunda mucızenız kucagınızda olacak :asigim: