30 günde br adet olurum şaşmaz erken olur ama geç olmaz. O yüzden daha önceki iki düsügümü de bu gebeligimide 31.gun test yaptm öğrendim birini 32.gunde yapmış olabilirm
Doğum yapmadan önce 28 günde bir düzenli regl oluyordum. Adet günümde idrar testim negatif çıktı kanda beta hcg 11.25 çıktı öyle öğrendim. Doğumdan sonra 30 güne düzenli adet görmeye başladım adetime 5 gün kala idrar testinde silik çizgi gördüm 4 gün kala kanda 45 ti değerim
Bu konuda rekor bende sanırım ilkini 20 gun gecince ikinciyi ogrendigimde 10 haftalıgı geciyordu bebegim 2. Adet donemim gecmisti üçüncüyü yine 10 gün gecince ögrendim
Ilkinde adet döngüm sanırım 28 gündü hatirlayamiyorum 11 yil oldu ikinci ve ücuncude 35 36 gun
benim bugün 11 gun oldu geçeli 6. gunumde doktora gıttım kan testı yaptık negatıf cıktı suan 11. gündeyım hala adet olmadım ama sol kasıgımda batma var cok . acaba hamıle olabılırmıyım ya boyle olan varmı aranız da
Beeenn,adet günü idrar negatifti,3 gün sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı,zaten normal olan geçtikten sonra öğrenmek canım,bakma sen burdaki hatunlar çok aceleci
Beeenn,adet günü idrar negatifti,3 gün sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı,zaten normal olan geçtikten sonra öğrenmek canım,bakma sen burdaki hatunlar çok aceleci
Ben hiç idrarda çift çizgiyi göremedim,hatta şimdi ovulasyon testi yapıyorum onda bile Göremedim
Sen de biraz bekle baktın gelen giden yok kan testi yaptır bence
Ben hiç idrarda çift çizgiyi göremedim,hatta şimdi ovulasyon testi yapıyorum onda bile Göremedim
Sen de biraz bekle baktın gelen giden yok kan testi yaptır bence