hamileliğini rüyasın da gören var mı?

Fatmahuma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
232
91
48
kızlar benim 6 aylık bi bebeğim var aslında ama belki 1 ay olmamıştır kendimi karnı burnunda gebe gördüm rüyamda bebeğim karnımda haraket ediyordu resmen hissettim böyle sabah uyanınca çok hoşuma gitti berekettir diye sevindim bu rüyaya. bu ay ise bizim normal yolla çocuğumuz olmamasına rağmen çift çizgileri gördük ama çok silik henüz netleşmesi için 1 hafta daha beklicem çok merak ediyorum acaba gerçekten gebemiyim kendi rüyamı mı gördüm diye aranızda gördükten sonra gerçekten hamile olan var mı?

Bende görmüştüm canım hatta ablam kalabalık sevinçli bir ortam gördüğünü söylemişti rüyasında ve bebeğe çıktı hepsi

Bende görmüştüm canım hatta ablam kalabalık sevinçli bir ortam gördüğünü söylemişti rüyasında ve bebeğe çıktı hepsi
ay inşallah diğer bebeğim için 5 yıl iğne kullandım bu böyle kendiliğinden bi süprizle gelirse çok sevinicem

Yaa bu ara ne kadar çok oluyor böyle bebegi küçükken hamile kalanlar hemde beklenmedik şekilde bende de polikistik over var ona ragmen 2.ye hamile kaldım bende rüya olmadı ama his oldu içime dogdu 2 hamilelikte hissettim sonra da pozitif gördüm

ay hadi inşallah darısı başıma

Ama eğer çok kafana takiyosan bilinç altına yerleşmişte olabilir güzel dusunelim güzel olsun umarım hamile sındır
yok rüyayı gördüğüm de bi takıntım yoktu yani zaten olmuyor normal yolla bebeğim de çok küçük zaten eşimin işlerine yorumlamıştım iyi gidicek heralde diye

Gündüz vaktiydi ama
Uyandım hemen gittim test aldım :))
ben sadece eşimin işlerine yoruyodum kuzenim de beni rüyasında pozitif gebelik testiyle ona gelirken görmüş test almış yapmış çıkmamış o anlatınca kendi rüyam aklıma geldi dedim acaba olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…