- Konu Sahibi xoxzlembay
benim 5. 9. ve 13 haftalarda oldu suam 33+5 günlük gebeyim ve erkek diyo doktorlar hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle bu siteyi kuranlara çok teşekkür ediyorum.Bir çok bilgiyi burdan öğreniyorum sizler sayesinde.Şimdi soruma geçmek istiyorum.Aslında çok kişi bu soruyu sormuş ama sonucunda hamile kalıp kalmadıkalrı yazmamış.Ben normalde 28 günde bir adet olan 32 yaşında bir bayanım.Yaklaşık 1 yıldır 2.bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz.Olmadı.Ama bu ay adetime tam 13 kala kahverengi-pembe lekeler geldi bun lekeler peçeteyi kirletecek kadardı.2-3 gün sürdü şimdi hiçbir şey gelmiyor.Adetim 25 şubatta olması lazım.Şimdi başına buna benzer birşey gelenler varsa bana yazsınlar nolur buna çok ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.
benim 5. 9. ve 13 haftalarda oldu suam 33+5 günlük gebeyim ve erkek diyo doktorlar hayırlısı
cnmm ben 6.haftalık hamileyim .. lekelenmeler var.. az az .. kötü bişe deildir dimi.. cok korkuyorum onu kaybederim diye..:1no2:
bende de olmuştu ama benimki galiba farklıydı bende kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yaptım
ben bu kahverengi leke diyince tüğlerim diken diken oluyo ben 2 bebeğimi ilk haftalarda lekelenmeden dolayı kaybettim .kan pıhtılaşması vardı bende sakın lekelenmeyi hafife almayın mutlaka doktorunuza başvurun önlemleri önceden alın
Aynen bende senin gibi çok korkuyorum lekelenmelerden.Bende 2 bebeğimi 6.haftalarında lekelenme ile başlayan kanamalarla kaybettim.Tüm araştırmalarım yapıldı bu ayın sonunda belli olacak.İlk düşükte lekelenme olunca fazla endişelenmemiştim çünkü hep duyuyordum yerleşme sırasında olur diye.Fakat 2.düşükteki lekelenmede resmen çıldırdım ama sonuç değişmedi.Siz kaçıncı haftada kaybettiniz bebeklerinizi?Allah bir daha göstermesin.Tedavisi olan bir sebep çıkmasını istiyorum.En azından tedbirimi alıp tekrar denerim ama sebep bulunamazsa hep korkacağım.