hamileliğinin son ayında olanlar...

ben ayda bırkere gırıyorum en son bayramdan once gırdım..valla bısey yapmıyorum yan gelıp yatıyorum 39 haftadayız..

Selam, 40+1deyız artık dogumu beklıyoruz b36dan sonra on gunde bır kontrole gıtmeye basladık bu hafta uc gun ara ıle gıdıcez doguma kadar. Her gıttıgımde bebege ultrasonla bakılıyor. Evdeyken her ısımı goruyorum dısarı da cıkıyorum bır sorun yok. ınsallah da olmaz. herkese hayırlı dogumlar:49:

canım bizim 38.hafta bitmek üzere. normalde 40 günde bir oluyodu kontrollerimiz. ama 8.ayda 15 de bir gittik. 9 a girdiğimizde haftada bir çağırmaya başladı. mesela en son geçen pazartesi gittik bide yarın gidicez. bakalım ne dicek. günlerimde gezerek geçiyor. dün sabah 10 da çıktım akşam 5 te geldim. bugün 10:30 da çıktık daha yeni geldik annemle. sürekli geziyorum. normal doğuma faydası olur umuduyla. bakalım hayırlısı.....

kızlar ben ilk bebeğimi bu haftalarda kaybettiğim için çok sıklıkla giriyorum bu konuyuda biraz ondan açtım çünkü en ufak bi sancıda veya az hareket ettiğini hissettiğimde hemen hastaneye gidiyorum yani korkuyorum Allahım onları bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım.

bende 35+1deyim geçen haftasonu gitmiştik doktora bundan sonra 2haftada bir gel dedi son 2 haftadada neredeyse hergün gidecekmişim nstye hayırlısıyla bir doğursaydık :)

ben bir hafta nst bir hafta ultrasona gidiyorum 8. ayımdan bu yana.. doktor bu ay daha sık görüşecegiz dedi.. saglıkla alırız hepimiz kucagımıza inşallah

ben 32.haftadan sonra 2 hafta da bir gitmeye başladım 37 den sonra haftada bir çağırmaya başladı ve her gittiğimizde hem kilomu hem tansiyonuu ölçüyor sonra ultrasonda nakıyor ve nst ye yolluyor bazen 40 dk kalıyorum bazen bebek hareket etmeyince iki kez sokuyolar nstye bişiler yedirip sonra doktora sonuçları gösteriyorum 3-4 saaat kalıyorum beklemeler falan hastanede malesef ben bayramdan sonra yürüyüşü bırakmak zorunda kaldım çünki çok kötü bi şekilde kalçamın sol tarafı ağrıyor doktorda kendini zorlama yat istirahat et dedi evin içinde biraz yürümeye çalışıyorum zaten havalarda bozdu. ama artık iyice hantal ve ağır hissediyorum kendimi haftaya cumartesi 40.haftam hala doğmazsa 3 günde bir çağırcam 5-6 gün de bekleme süresi olur dedi doktor

Bız de bugun 40+2 olduk hala beklemedeyız. ı8ıne kadar muhletımız var 8ıne kadar gelmezse sunı sancı verılecek. Keske bu hafta sonuna kadar gelse guzel kızım kendı ıstegıyle.ıcerde donup duruyo :emir_bebek:

teşekkürler kızlar demekki benimde haftada bir ultrasona girmem de bi sakınca yok madem çoğunuzun doktoru haftada bir çağırıyo. Allahım yavrularımızı korusun bizleride onlar için korusun. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amin... :21:

valla bizim doktorda bir gariplik var sanırım..ayda bi gidiyodum kontrollere en son da geçen hafta nst ye girdim,bir dahada ne gel dedi ne git..verdiği doğum tarihine 2 gün kaldı..artık ne olacak bilemiyorum :50:

olur mu canım sen 40 dan gidiyosun 3 günde bir çağırması lazım seni normalde ne biçim doktor o öle

evet almira haklı cnm. ben bu salı 40 oldum gıttım.bugun gıdecektık doktorum yarın hastanede olacakmıs yarın gıdıcez yıne.daha gelmeye nazlanırsa 8ınde doguma gıdıcez

artık her hafta gidiyorum ama her seferinde ultrason değil. geçen hafta nst+ultrason bu hsonu sadece nst haftaya nst+ultrason sonraki hafta çatı muayenesi:68:

biz 37+5 teyiz Geçtiğimiz haftadan sonra haftada bir hastaneye çağırıyor dr Muaynehane bitti yani... Geçen hafta çatı muaynesi oldum ve nst'ye girdim Kalp atışları biraz düşük fakat sorun yok... Bende bu kalp atışlarına takıyorum bazen ama dr sorun yok diyor... Eve geldikten bir gün sonra yarım çay bardağı kadar su geldi ama şimdi iyiyiz Bol sıvı alıyoruz Geziyoruz Hazırlıklarımızı yapıyoruz Ev işimizi bile aksatmadan idare ediyoruz kızışımla, sorunumuz yok yani... Kızımla iç içeyiz mutluyuz.... pzt tekrar gidicem ve bakıcaz artık herşey normal Bekliyoruz..... :64:

Back
X