hamileliğininde saçma sapan kabuslar görenler varmı

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar hamileliğinde yada hamile oldugunu öğrenmeden sürekli kötü rüyalar gören varmı aranızda yani gördüğüm rüyalar bebekle ilgili değil bazıları bebekle ilgili ama çoğu kötü sayılacak tarzda rüyalar birisine bişey olacak diye çok korkuyorum ayrıca hamile olup olmadıgım belli değil 1 kaç akrabam beni rüyasında çocuk doğurmuş görmş inş hamileymdir kötü bişey olmsndan çok korkuyorum böyle kötü rüyalar görüp hamile oldugunu öğrenenler varmı yada hamileyken sürekli kabus görenler lütfen cevaplarınıza ihtiyacım var

görüntüleyen 61 kişiden hiç kimsenn fikri yokmu arkdşlar

Ben kötü rüyalar görüyorum ama bebeğim sağlıklı yani normalde de kötü rüyalar görürdüm. Biinçaltıyla ilgili bişey olsa gerek.

kötü rüyalar tamamen bilinç altı ile ilgili arkadaşım.korkuların üzüntülerin dışa yansıtamadığın dertlerin var.bunları gün boyu kuruyorsun gece zihnindekiler açığa çıkıyor.olayların hep pozitif yanlarını düşün.enişelerini hayatından çıkarmaya çalış sürekli olumsuz şeyler kurma kafanda dertlerini mutlaka birileri ile paylaş deşarj ol yani.zihnini kötü düşüncelerden arındırırsan kötü rüyalar da kaybolur gör bak.ben nezaman bir sıkıntıda açmazda olsam kabuslar karabasanlar görürüm.hamile iken de görmüştüm.inançlı bir insan isen namaz kıl dua et.değilsen meditasyon yoga gibi şeylerle negatif inançlarından arın.öpüyorum.

valla ben hamile değilim ama çok sık, film gibi rüyalar görürüm uzun uzun... yani bana uzun geliyor aslında kimbilir o gördüğüm kaç saniyedir :1:

kabuslar da görüyorum ama genelde sıkıntıyla uyuduğum zamanlar olur yani kafama çok birşeyi takıp uyumuşsam ve üzgünsem genelde inanılmaz saçmasapan bir rüya ya da kabus görürüm.

Bu arada kabuslar/rüyalar hamilelikle alakalı olabiliyormu? bilmiyordum bunu.

arkadaşlar hamileliğinde yada hamile oldugunu öğrenmeden sürekli kötü rüyalar gören varmı aranızda yani gördüğüm rüyalar bebekle ilgili değil bazıları bebekle ilgili ama çoğu kötü sayılacak tarzda rüyalar birisine bişey olacak diye çok korkuyorum ayrıca hamile olup olmadıgım belli değil 1 kaç akrabam beni rüyasında çocuk doğurmuş görmş inş hamileymdir kötü bişey olmsndan çok korkuyorum böyle kötü rüyalar görüp hamile oldugunu öğrenenler varmı yada hamileyken sürekli kabus görenler lütfen cevaplarınıza ihtiyacım var

hamileler sık rüya görür ben ılk aylarda özellıkle öok kabus görüyordum internetten araştırınca gayet normal bir şey olduğunu ögrendim Hamileyken Sık Rüya Görmenin Nedenleri » Bebekolay

Back
X