Hamileliginizi ailelerinize nasil haber verdiniz?

Yawrukush

....*4. TAKIM*....
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
22.152
89.320
798
Selam Kizlar,
Yarin kismet olursa hem benim , hem esimin ailesine bebek bekledigimiz haberini internet araciligiyla (skype kamerali chat ile) vermek istiyoruz.
Bunu onlara surpriz bir sekilde soylemek istiyoruz, bu konuda sizlerin onerilerinize ihtiyacim var.
Benimle fikirlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum,hepinize tesekkurler, saglikla kalin.

hayırlısı olsun ay ne kadar güzel yaaaaa.yarını nasıl bekliyorsunuz ben dayanamazdım :))))
kim bilir ne kadar mutlusunuzdur bu haberi almayı yaklaşık 1 yıldır ben de bekliyorum
nasıl verebilirsin.ımmmmm biraz düşüneyim bakayım aklıma ilginç bir şey gelirse yazıcam sana

Saybell cok tesekkur ederim.Dilerim en kisa zamanda sizde ,isteyen herkeste bebislerine kavusur.Sizin icin dua edicem, ins bende sizin bebis haberinizi heyecanla bekliyorum,saglikla kalin:)

Biz aileme ve eşimin ailesine söylemek için en az 4-5 gün beklemîştik,yüzyüze söyleyelim diye,çok zor oldu tabi.o sıra ailemi sonra da eşimin ailesinin yanına gidicektik,bi tek kardeşime söylemiştim öğrenince,eşim de ablasına. Ben otururken ultrason resmini koymuştum önlerine şok oldular,daha yeni evliydik ve beklemiyolardı bîz de öyle . Hayırlı olsun, çok heyecanlı haber vermesi

Masallah Miranda cok hos bir surpriz olmus.Benim dusuk tehlikem oldugu icin
bir turlu cesaret edip soyleyemedik.Yuzyuze gorme imkanimizda yok malesef.
Sizinde bebisiniz hayirli olsun,saglikla gelsin ins.

gebe olduğumdan şüphelendğim sıralarda şehir dışında yazlkta ailemn yanındaydm ve dışarı alışverişe çkmıştık.
ordan 2 tane test almştm.eve gelir gelmez wcye koşup yaptm ve çığlk çğlığa annemle babam söyledm hemen

eğer tatlı bir süpriz yapmak istersen kargoyla bişi gönder ne bileym kartla birlkte biberon falan
ya da ne bileym patik falan =))

gebe olduğumdan şüphelendğim sıralarda şehir dışında yazlkta ailemn yanındaydm ve dışarı alışverişe çkmıştık.
ordan 2 tane test almştm.eve gelir gelmez wcye koşup yaptm ve çığlk çğlığa annemle babam söyledm hemen

eğer tatlı bir süpriz yapmak istersen kargoyla bişi gönder ne bileym kartla birlkte biberon falan
ya da ne bileym patik falan =))

Masallah Miranda cok hos bir surpriz olmus.Benim dusuk tehlikem oldugu icin
bir turlu cesaret edip soyleyemedik.Yuzyuze gorme imkanimizda yok malesef.
Sizinde bebisiniz hayirli olsun,saglikla gelsin ins.

bebeğini inş sağsalim kucağına alırsın canım. başlarda benim de düşük tehlikem vardı. insan kendini bi türlü adapte edemiyo, en azından ben hep öyleydim, her lafa bebeğimi kucağıma alabilirsem diye başlıyodum. Allah bebeğini sana bağışlasın.

ablam hamileliğini bizlere mesaj atarak bildirmişti çok hoşumuza gitti .. "günaydın teyzecim" yazılı bir mesajla uyandım ve çok mutlu oldum, teyze olacağımı öyle öğrendim.. aynı mesaj tüm aile fertlerine gönderilmiş günaydın dayıcım anneanneciğim dedeciğim vs diye

Hayatlarinin en guzel haberini almis ailen Meoww, cok guzel olmus:)
Tesekkur ederim onerilerin icin, sevgiler..

Miranda tesekkur ederim, cok haklisin , tamamen beni tarif etmissin.
Bende her an kotu birsey olacakmis hissini tasiyorum surekli.
Hamileligin tadini doyasiya cikarmak varken, frenlemeye calisiyorum kendimi.
Hayirlisiysa Allah herkesin bebegini bagislasin anne babalarina ins.
Saglikla kalin, sevgiler:)

Cok guzel bir surpriz olmus Hiras ve ablaniz herkesi ayri ayri dusunmus.
Hayirli olsun yegeniniz:)

Son gelismelerden sizleri haberdar etmek istedim kizlar.Bugun ailelerimizle kamerali chat yaptik.
Ilk basa hal atir sormalar ve hos besten sonra, bir suredir bir misafirimiz var evimizde, sizlerlede tanistirmak istiyoruz dedik.
Once anlayamadilar, sonra hemen ultrason resmimizi ekrana yapistirdik ve aielerin alini gormeliydiniz:)
Cigliklar, bagirislar, sevinc gozyaslari herkes bu haberi bekliyordu sanki:)
Cok sukur guzel bir ani oldu.
Rabbim isteyen herkese hayirli, saglikli evlatlar versin ve hep boyle mutlu haberleri sevdiklerinizle sizlerde paylasin ins.
Onerileriniz icin tesekkur ederim tekrar, uzakta olunca ancak bu kadar oldu, selamlar, sevgiler:)

gerçekten çok hoş olmuş, hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

aminn canım :)

çok hoşş :) ben bile okuyunca mutlu oldum valla burda inan :)

Ben telefonda söylemiştim şaka yapığımı sanmışlardı.
Hayırlı hamilelikler doğmlar olsun inşallah.
Sağlıkla beeğini kucağına almanı dilerim

Ben telefonda söylemiştim şaka yapığımı sanmışlardı.
Hayırlı hamilelikler doğmlar olsun inşallah.
Sağlıkla beeğini kucağına almanı dilerim

Allah razi olsun tum gebelerin hayirli hamileligi, dogumu olsun ins, saglikla kalin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…