HAMILELIGINIZI ESINIZLE NASIL PAYLAŞIRSINIZ ?? :)

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Bizim 3 sene oldu hala gelen giden yok.
Biz mecburen tahlil veya testten ogreniyoruz.
Eşlerimiz bu duyguyu kuru kuruya ögrenmemeli yillar geçsede hatirlamali diye açtim bu topiği :)

Benim iki fikrim var o zaman hangisi denk gelirse onu yapacagim.

1. Samimi oldugum bir cafe var çok moralim bozukmuş gibi eşmi oraya goturecegim.
Onceden garsonla konuşup garsona bir kutu teslim edecegim.

Esimle otururken garsona bizim fotografimizi cekmesini soyleyecegim ama o bizi aslinda kameraya alacak. Diger bir garson elindeki kutuyu esime verecek ve bugunu hic unutmayin dicek. Esim kutuyu actigi zaman çift çizgi bir hamilelik testi ve arka fondan cok guzel bir muzik ve canli muzik yapan arkadasim x bey hayirli olsun dicek eşim şok :)

2. Biraz standart disi daha once hickimse de gormedim hemen anlatayim :)

Yakin arkadaslarimiz var evliler bir bebekleri var ve cocuk konusunda bize cok destekler.

Rutin onlari misafirlige cagirip cok sade bir yemek arkasindan da hadi sessiz sinema oynayalim dicem.

Esime ben , arkadasima da eşi bikaç kere anlattiktan sonra,
Ben eşime " ben hamileyim " i anlaticam bu da zor olmasa gerek. O ani bir hayal edin şuphelenmeden soylerken birden dudaklarindan " ben hamileyim " sozu cikinca şok olacak ve bende cebimden çift çizgi idrar testimi cikarip ona sarilicam. Tabi arkadaslarda bizi kameraya aliyor olacakkk :)

Benim fikirlerim boyle insallah allah kismet eder

Peki ya sizinkiler ????

Ne guzel dusunmussunuz .ben pat diye soyledim ama yontulmamis kutuk oldugundan basta pek tepki vermedi sonra sonra :) Rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…