- 16 Temmuz 2024
- 166
- 21
- 18
- 34
- Konu Sahibi yohdahaneler
Yaa maşallahBenim cooktan doğdu bile hanımefendi 2 yılı geçtiinşallah sizin de öyle olur tebrik ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa maşallahBenim cooktan doğdu bile hanımefendi 2 yılı geçtiinşallah sizin de öyle olur tebrik ederim
![]()
MaşallahAdetime 2 gün kala 80 küsür çıktı
2 gün sonra 240 oldu
Sizin değeriniz kaçtı ve adete kaç gün kalaMaşallahben de yarın yaptırıcam iki kat artış olur inşallah
Benim yedi gün gecikmem vardı 750 çıktı değerimSizin değeriniz kaçtı ve adete kaç gün kala
Aa çok güzel umarım sağlıklı gebeliktir. Sadece 1 testmi yaptınız yani iki katı artış görsünüzmü hiçBenim yedi gün gecikmem vardı 750 çıktı değerim
İnşallah evet bir kere yaptırdım yarın tekrar yaptıracağım korkuyorum biraz da bakalım ne olacakAa çok güzel umarım sağlıklı gebeliktir. Sadece 1 testmi yaptınız yani iki katı artış görsünüzmü hiç
Adetime 1 gün vardı 64 tü 3 gün sonra 265Yarın kan vereceğim biraz tedirginim kaçla öğrendiniz değeriniz iki gün sonra kaç oldu
MaşallahAdetime 1 gün vardı 64 tü 3 gün sonra 265
Ben elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekildeGebelik var hayirli olsun ama daha cok çok yeni. 5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor çünkü. Su anda bir sey düşünülemez. Ayni merkezde aynı saat aralığında 2 gunde 1, 2 defa kan verin. Ortalama 1.5 2 kat artış beklenir. Bu artış oranına göre de doktor kese görmek icin ilerleyen tarihe randevu veriyor.
Maşallahregle 3 gün kala 306 ile öğrendim. 697, 2400 olarak devam etti. regl gecikmesinin 10.güni de ilk kontrole gittim.
çok geçmiş olsun ben de geçen ay bunu yaşadım. bu ay reglim 10 gün gecikti. sizin de gecikmeniz oldu mu sonrasındaBen elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde