Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet tarihinden 5 gün önceKızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz?? cevap verirseniz çok sevinirim![]()
neyle öğrendinizBen adet tarihinden 5 gün önce![]()
Normal kaset tipi gebelik testiyle hiç belirtim yoktu öğrendikten sonra yaşadım belirtilerineyle öğrendiniz
Adete 4 gün kala kaset testle öğrendimKızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz?? cevap verirseniz çok sevinirim![]()
hayırlısı olsun canım :)Normal kaset tipi gebelik testiyle hiç belirtim yoktu öğrendikten sonra yaşadım belirtileri![]()
adetiniz gecikmeden nasıl öğrendinizSans eseri 3 haftalikken![]()
Adete 3 gün kala tahmin ediyordum adet 1 gün gecikti testle öğrendim.Kızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz?? cevap verirseniz çok sevinirim![]()
Darısı başına inşallahhayırlısı olsun canım :)
Ishal karin agrisi sebebiyle acile gitmistim. Doktor gebelik emzirme yok dimi ona gore ilac yazicam diye sordu. Korunmuyorum bilmiyorum adetime daha 1 hafta var diyince kan testi yapti orada ogrendik.adetiniz gecikmeden nasıl öğrendiniz
ne güzel hayırlısı olur inşallahAdete 3 gün kala tahmin ediyordum adet 1 gün gecikti testle öğrendim.
inşallah canım :)Darısı başına inşallah![]()
ne güzel hayırlısı olsun inşallah :)Ishal karin agrisi sebebiyle acile gitmistim. Doktor gebelik emzirme yok dimi ona gore ilac yazicam diye sordu. Korunmuyorum bilmiyorum adetime daha 1 hafta var diyince kan testi yapti orada ogrendik.![]()
hayırlı olsun inşallah :)Geçen hafta cuma adete 1 gün kala![]()
Kaset test sonucunuz duruyorsa buraya resmini atabilir misiniz? Merak ettimNormal kaset tipi gebelik testiyle hiç belirtim yoktu öğrendikten sonra yaşadım belirtileri![]()
Böyle canım hakkında hayırlısı olsunKaset test sonucunuz duruyorsa buraya resmini atabilir misiniz? Merak ettimben de 6 gün önce yapmıştım ama bsey yok gibiydi. Erken gebelik testi değildi benim ki de