Doğuma Hazırlık Hamileliğinizi öğrendiğinizde nasıl hissettiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor😬
İlk birkaç ay önce bir hamilelik riskim vardı o zaman mutlu olmuştum sonra o nasip olmadı. 2 3 hafta önce öğrendim hamileliğimi öğrendiğimde ağlarım sanıyordum ağlamadım. Eşime söyledim eşim çok duygulandı ben yine öylesine bir haber veriyor gibiydim eşimde endişeliydi bu durumda neden sevincimi göstermiyorum diye . Taaa ki cuma günü ultrasonda görene kadar. Eşim içeri girememişti kapıdan elimde ultrason kağıdıyla çıktığımda hıçkırarak ağladım. Orda tamamen kabullendim hamile olduğumu. Ama hala bazen unutuyorum arada

Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor😬
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Benim tüp bebek olduğu için korku sevinç mutluluk mutsuzluk nedesn vardı transferin 6 cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı doktoruma attım o sevinç mutlulukla doktorun bana dediği erken sevinme yanıltma ola bilir Allahım Saniye dakka say say 8 ci güne kadar saat sabahın 4 de uyandım yine erken gebelik testi yaptım tekrar çift çizgi çıktı kime yazdiysam cevap yok saat 4 çünkü:) neyse öyle böyle sabah oldu herkes var dedi 10 cu gün kan verme günü yine stres heycan günler geçmiyor neyse kan verdim akşam 4 5 gibi çıkar dediler git gel e nabiza gir o gün bir türlü girmedi sabahı zor ettim öğleye kadar bekledim yok birşey neyse yola düştüm hastaneye bide eşime sürpriz yapcm birşeyde sylymym gittim sıram geldi sağolsun doktorum bir türlü sonucu açıklayamadi orda hemşireyle hoş bir sohbete girmiş Benim elim ayağım titriyor acaba sonuç pozitif mi negatif mi neyse hemşirenin gözüne bktm anladı sıkıldığımi hocam hastanın sonucunu unuttuk neyse doktor saydı bu eksik bu değer yüksek gebelik var dediği an bı ayağa kalkıp çığlık atıp bı daha oturup hüngür hüngür ağladım doktorda tbi şaşırdı bklmyn mu yok hocam 7 yıl bu günü bklyrm dedim aaa çok mutlu oldum falan baya destek vermistiler çok güzel bir duyguydu yaaa :):)

Canım keseyi gördün mü ? Ne zaman görülüyormuş merak ettim. Birde folik asit kullanıyor musun şuan
Yok canım görmedim. Bugun kan verdim sonuç çıkmadı 1200 falan olması gerekiyormuş kese 5000 de falan görünür dedi. Geçen ay regenesis mi neydi folik asit olarak onu kullandım kan sonucuna göre folik asit verecekmiş

Benim 10 haftalık doktorda el ve bacaklarının oluştuğunu ve hareket ettiğini gördüm ama halen hamile gibi düşünemiyorum kendimi sanki başkasının ultrason görüntüsü halen anne olacağımı düşünemiyorum garip bir duygu başkasının karnı sanki :)

Benim 10 haftalık doktorda el ve bacaklarının oluştuğunu ve hareket ettiğini gördüm ama halen hamile gibi düşünemiyorum kendimi sanki başkasının ultrason görüntüsü halen anne olacağımı düşünemiyorum garip bir duygu başkasının karnı sanki :)
Bende daha hissetmiyorum 🫢

10 yıl dan sonra süpriz oldu hamılelıgım tabıkı sevındım ama nasıl desem yanı o kadar yıl olmadı ona ragmen oyle feryat figan etmedim midem bulanmasa hamıle degılım derım resmen :KK53: etrafımızdakiler benden daha çok tepki verdi hahahah

10 yıl dan sonra süpriz oldu hamılelıgım tabıkı sevındım ama nasıl desem yanı o kadar yıl olmadı ona ragmen oyle feryat figan etmedim midem bulanmasa hamıle degılım derım resmen :KK53: etrafımızdakiler benden daha çok tepki verdi hahahah
Hayırlı olsun😊

Hiç bişey hissetmedim
Taa ki eşime soyleyene dek
Ona söylerken heyecandan ceneme vurdu ağladım filan 🤣🤣🤣 uff o videoyu dönüp görmek istemiyorum bile ama anıdır anı
🤣

Doğurdum ilk gün yine bişey yoktu iki gün sonra dunyam oldu ❤️ aşık gibiyim🤣

Back
X