Hamileliginizi yumurtlama tarihinden kac gun sonra ogrendiniz?

Wonderwomen87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
158
65
98
Selam arkadaslar hamileliginizi yumurtlama tarihinden kac gun sonra nerde ( kaset test erken gebelik ve kan) ogrendiniz? Birde yumurtlama gunu de 1. gun mu saydiniz yoksa ertesi gunu 1. Gun mu saydiniz benim gebe olmam bir mucize ama bunu merak ediyorum bu konuda aydinlammak istiyorum cevaplrinizla yardimci olursaniz hamile arkadaslar sevinirim

Canım benimde 3 sene sonra allahın iznyle oldum klomen ve yumurtalama testi ile hamile kaldım yumurtlama günümden 14 gün sonra kaset test ile hamile oldugumu öğrendm allah tez zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşllah isteyen herkeze allahım tez zamanda nasip etsin

Canım benimde 3 sene sonra allahın iznyle oldum klomen ve yumurtalama testi ile hamile kaldım yumurtlama günümden 14 gün sonra kaset test ile hamile oldugumu öğrendm allah tez zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşllah isteyen herkeze allahım tez zamanda nasip etsin
Amin canim insallah bbir mucize olur 😇 allah size sonsuz mutluluklar versin evladinla saol cevapladigin icin🥰

Canım ben yumurtlamayı 1.gün sayarak 12.günde reglime 3gün varken hem erken gebelik testinde hem kaset testte silik çizgi ile gördüm ama kaset test erken gebeliğe göre daha netti yani erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben🙊 Akşamınada kan vermiştim değerim 35,98 çıkmıştı🥰 Darısı inşallah sana olsun sağlıkla 🙏🏻

Canım ben yumurtlamayı 1.gün sayarak 12.günde reglime 3gün varken hem erken gebelik testinde hem kaset testte silik çizgi ile gördüm ama kaset test erken gebeliğe göre daha netti yani erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben🙊 Akşamınada kan vermiştim değerim 35,98 çıkmıştı🥰 Darısı inşallah sana olsun sağlıkla 🙏🏻
Ne mutlu size😍 allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🦶cok faydali test bilgisi oldu cok saolun 🌻insallah darisi basima olur 🌹

Canım hiç öyle düşünme içini ferah tut yasini okuyup 3 kere de mübin duasını oku allahtam iste inan bende inanmıyordum olcagna ama bunu yaptktan snra hamile kaldım
Canim yasin suresini mubinli mi okiyim yoksa yasini okuyim sonra mubin duasinimi bircok cesidi var sana sormak istedim

Back
X