- 28 Temmuz 2016
- 7
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sevgii0909
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg testin 1000.0 çıktı ama hastaneye gittim de ultrason da böyle yardım kizlar lütfen
Doktor 29 haftalık diyor ama yanlışlık olablr mi ultrason da falan başka doktora gitsem mi bilemiyorum 18 veya 19 haftalık olması lazım dicanım doktorun ne dedı bız nerden bılelım bunu..
Doktor 29 haftalık diyor ama yanlışlık olablr mi ultrason da falan başka doktora gitsem mi bilemiyorum 18 veya 19 haftalık olması lazım di
İlk defa gittim evet gitmedim daha önce hiç bilmiyorum da hiç ultrason yanilabilir mi fotoğraf attım zaten ultrason o şekilde haftasida yazıyor bi karısıklık olabilme ihtimali var mı acabawalla hıc anlamadım ılk defamıkontrole gıdıyorsunuz nasıl oldu o karısıklık
İlk defa gittim evet gitmedim daha önce hiç bilmiyorum da hiç ultrason yanilabilir mi fotoğraf attım zaten ultrason o şekilde haftasida yazıyor bi karısıklık olabilme ihtimali var mı acaba
Aklımın almadığı hcg değeri 1000.0 5,6 haftalik diyor ama bana doktor 29 hfta diyorpek sanmıyorum.. bska bı hastaneyede gıdın ıstersnız
Aklımın almadığı hcg değeri 1000.0 5,6 haftalik diyor ama bana doktor 29 hfta diyor
Hayir tahminen 5 aylık hamileyim hesaplarima göre oda ama doktor 29 hafta diyor ben mi bilmiyorum doktor mu doğru diyor ultrason da 29w1 diyororda baya bı karısıklık olm sanırım.. sız yenımı hamılesınız
5 aydır hamile olduğunuzu anlamadınız ve doktora gitmediniz öyle mi ben mi yanlış anladım.ultrasondaki BPD değeri yani baş çevresinin ölçümüdür ve 29 haftalık görünüyor bu değere göre. HCG değeri hamileliğin ilk haftalarında önemlidir daha sonra o değer düşer zaten bu haftalarda hcg ye göre hamilelik haftası hesaplanmaz.Son adet tarihinin başladığı günün üzerinden kaç hafta geçmişse o kadar haftalık hamilesindir. Ultrason ölçümlerinde bu hafta 3 haftaya kadar ileride ya da geride çıkabilir bu da normaldir.Hcg testin 1000.0 çıktı ama hastaneye gittim de ultrason da böyle yardım kizlar lütfen
Nişanliydim o sira çünkü evlenince gittim çünkü ve doğru yani 29 haftalık yani doğru mudur fotoğraf attım zaten5 aydır hamile olduğunuzu anlamadınız ve doktora gitmediniz öyle mi ben mi yanlış anladım.ultrasondaki BPD değeri yani baş çevresinin ölçümüdür ve 29 haftalık görünüyor bu değere göre. HCG değeri hamileliğin ilk haftalarında önemlidir daha sonra o değer düşer zaten bu haftalarda hcg ye göre hamilelik haftası hesaplanmaz.Son adet tarihinin başladığı günün üzerinden kaç hafta geçmişse o kadar haftalık hamilesindir. Ultrason ölçümlerinde bu hafta 3 haftaya kadar ileride ya da geride çıkabilir bu da normaldir.
son adet tarihini biliyor musunNişanliydim o sira çünkü evlenince gittim çünkü ve doğru yani 29 haftalık yani doğru mudur fotoğraf attım zaten
Hayır canım bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorumson adet tarihini biliyor musun
o zaman kesin kaç haftalık olduğunu bilmen mümkün değil.Ultrasona göre 29 haftalıksa bebeğin ölçümleri ,bundan 1-3 hafta geride ya da ileride olabilir bunu bilemezsin.Hayır canım bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum