hamilelik alırken şimdiki beden ölççüme göremi almalıyım!

pis7li

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
752
2
46
Ankara
slm hanımlar artık pantolonlarım olmuyor yarın eşimle hamilelik bakıcağız bilgisi olan ve tecrübeli hanımlara sorum

hamilelik alırken kendi beden ölçümüze göremi alıyoruz lütfen yardımcı oolun

ayrıca ne almalıyım ne tarz ve nasıl şeyler almamı önerirsiniz:49::49::49:

hammilelik kıyafetleri de eski bedeninize göre uyarlanmış oluyor.yani s giyyiyorsanız gene s alcaksınız.zaten deneyp anlarsınız

14.hafta çok erken karnın çıktımı ??? :44:
kilo aldınmı :44:

ben xs giyiyordum sıfır beden şimdi m giiyiyorum pantolonlarımda bir değişiklik olmadı bi beden büyük alıyrum
çünki hamile kıyafetleri kullanışlı değil alcaksın 2 3 ay giyip atacaksın.
ama istediğin kadar tişört al
ben 26.haftamdayım pantolon almadım

canım ben senin haftalarında başladım hamile pantolonu giymeye...düğmeleri kapanmıyodu eskilerinin...s giyerdim .. hamilelikte de s giyiyorum ve bu haftaya kadar bi sorun çıkmadı hala kullanıyorum hamile pantolonumu...göbek büyüdükçe ayarlıyosun zaten lastikli iç kısmı oluyor..bedenin neyse aynı beden al bence..

14.hafta çok erken karnın çıktımı ??? :44:
kilo aldınmı :44:

ben xs giyiyordum sıfır beden şimdi m giiyiyorum pantolonlarımda bir değişiklik olmadı bi beden büyük alıyrum
çünki hamile kıyafetleri kullanışlı değil alcaksın 2 3 ay giyip atacaksın.
ama istediğin kadar tişört al
ben 26.haftamdayım pantolon almadım

cnm hiç kilo almadım bebeğim besleniyor yediklerimden

bende xs giyiyorum 47 kiloyum ama göbegimi sıkmak istemiyorum iç kanamalı hamilelik giriyorum

dr bolşeyler giy dedio yüzden aldım bugün

aldıgımda 1 kot pantolon dar paça aldım esnek kumaş

göbek bölümü gayet iyi tşkler yyorumlarınız için

canım ben senin haftalarında başladım hamile pantolonu giymeye...düğmeleri kapanmıyodu eskilerinin...s giyerdim .. hamilelikte de s giyiyorum ve bu haftaya kadar bi sorun çıkmadı hala kullanıyorum hamile pantolonumu...göbek büyüdükçe ayarlıyosun zaten lastikli iç kısmı oluyor..bedenin neyse aynı beden al bence..

cnm bende s beden giyiyorum evet bugün gittim aldım

1 tane pantolon çünkü burada doğru dürüst hamile kıyafetleri yok

satan yerde yok netten sipariş vericem artık:26:

bence tam bedenine göre alma biraz büyük al hızla kilo aldıgın için olmayabiliyorlar.

hamile kıyafeti satan yerde zaten nenem usulu hamilelikler vardı

bende kot streç tarzı aldım gebeği ayarlıyorsun 9 ay boyunca giyebileceğimi söyledi

ordaki bayan rahatda yani

Back
X