Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, ben grip oldum ve hamile kaldığımı düşünüyorum. ibucold ile ilgili bazı olumsuz yazılar çıktı karşıma. Kullanılmaması gerekiyormuş. Hamilelik ilk aylarda kullanan sıkıntı yaşayan oldu mu?
Arkadaşlar merhaba, ben grip oldum ve hamile kaldığımı düşünüyorum. ibucold ile ilgili bazı olumsuz yazılar çıktı karşıma. Kullanılmaması gerekiyormuş. Hamilelik ilk aylarda kullanan sıkıntı yaşayan oldu mu?
İbucold ilk altı ayda C kategorisinde son 3 ay D kategorisindeymiş.Yani son 3 ay asla kullanılmamalı.İlk altı ayda da zarurı bir durum varsa doktora danışarak mecburi bir durum varsa kullanılabilirmiş.Tabi doktorun gözetiminde.