hamilelik beirtilerii hakkında yardımmm lütfennnn.....

canım hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor. hatta kişide hamilelikten hamileliği bende kasık ağrısı dışında 6 haftaya kadar hiç bir belirti yoktu. onuda zaten adet olucam sanmıştım

gercekten kımseye bakıp kıyaslamamk lazım.ben her ay kendimi dinleye dinleye canım sıkıldı acaba bende bole belırtı varmı dıe her ay da degısıo bi ay karnım agrıosa bı ay belım agrıo en iyisi adet gunune kadar beklemek

kızlar inanın herkezde değişiyor belirtiler. bende hiç bi belirti yoktu. tek belirtim günlerce karın ağrısından kıvrandım afedersiniz ama orkit çamaşırımda takılı gezdim her an adet olucam diye . ama hamileymişim

bendede aynı şekilde kasıklarımda ağrı oldu,şişkinlik hissi vardı birde baş ağrım oldu..en belirgin özelliği adette gecikme,belirtiler genelde değişiyo canım kişiye göre.

bendede aynı şekilde kasıklarımda ağrı oldu,şişkinlik hissi vardı birde baş ağrım oldu..en belirgin özelliği adette gecikme,belirtiler genelde değişiyo canım kişiye göre.

canım benimde aynıydı ama hal devam ediyor baş ağrılarım midemi gene hiç sormayın bu seferki daha kötü geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…