Gebeliğe Hazırlık Hamilelik beklerken Regl Olmak üzdü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

naimeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
98
28
38
Yine bir regl yine bir hayal kırıklığı 6 ay oldu deniyoruz ama yok daha ne yapmam gerekiyor
Yardım edin
Nasıl hamile kalıyorsunuz
En son 4 günü full değerlendirdik ama yok
Daha ne yapalım
Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Yardımcı olun hamile olan hanımlar 🌸

Yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi ? Ya da ovulasyon testiyle takip ettiniz mi hiç?

Bazen yumurta spermi kabul etmyebiliyor kendini korumak amacıyla. Ya da yeterince kaliteli değildirler. Yiycek olrak takviye yapio musunuz hiç ? Onun da baya faydasını görenler oldu

İkimizde görünmedik
Gitmeyi düşünüyoruz
Sizce adetim düzenli ise bir sorun olabilir mi bende ?
canım benim adetlerim düzenli yumurtlamam here ay olurdu gittim sağ overde pco var ama ileri değil dedi prolaktin yüksek çıktı en son eşimide gönderdik hala olmayınca onunda değerlerei kötü çıktı 2-3 ay kadar daha denyin olmazsa gidersiniz daha erken gibi

Eşin keçiboynuzu pekmezi de yesin her gün. Bide isterseniz eşin sperm testi yaptrsin. Bı sorun var mı yok mu ortaya çıkar ona göre önünüze bakarsınız
Tamamdır öyle düşünüyoruz
Teşekkürler 🙏
canım benim adetlerim düzenli yumurtlamam here ay olurdu gittim sağ overde pco var ama ileri değil dedi prolaktin yüksek çıktı en son eşimide gönderdik hala olmayınca onunda değerlerei kötü çıktı 2-3 ay kadar daha denyin olmazsa gidersiniz daha erken gibi
Geçmiş olsun..
6 ay ister istemez stres yapıyor insan elinde değil umarım rabbim isteyen herkese nasip eder :)

Yine bir regl yine bir hayal kırıklığı 6 ay oldu deniyoruz ama yok daha ne yapmam gerekiyor
Yardım edin
Nasıl hamile kalıyorsunuz
En son 4 günü full değerlendirdik ama yok
Daha ne yapalım
Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Yardımcı olun hamile olan hanımlar 🌸
[/QUOTE
Ben ilk çocuğuma 10 ay sonrasında gebe kalmıştım..son bir yıldır falan ikinci istiyoruz korunmayı bıraktık .korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra kaldım birine düşük yaptım..sonrasında 6 ay sürdü tekrar gebe kalmam onunda 10.haftada kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tekrar deniyoruz yine bı 6 ayı bulur diye düşünüyorum bilmiyorum aslında geç olsun ama sağlıklı olsun istiyorum...bazılarınin bir seneyi bulabiliyor ..bekleyin biraz bence birde düşünmemeye çalışın çünkü ben onu denedim mesela bıkac ustuste olmuyordu sonra bırakıyordum dusunmicem artık diyordum sonrasında gebelik oluşuyordu...bence acaba bu ay hamile kalacak miyim diye düşünmek ister istemez strese sokuyor ve ters etki yapıyor..bana göre ovulasyon testlerinide gerek yok...düzenli ilişki yaşayın ve dogalina bırakın ..inşallah gebe kalacaksinizdir

İkimizde görünmedik
Gitmeyi düşünüyoruz
Sizce adetim düzenli ise bir sorun olabilir mi bende ?
Ben de sizin gibiyim 6 aydır evliyim eşimle fakat hala çocuk sahibi olamadık benim de reglim düzenli çok stresli olduğum zamanlarda 1 gün önce olabiliyorum sadece. Çok aşırı derece regl sancısı için doktora gittiğimde kist olduğunu öğrendm doktor bana çok hafif yönlü pkon var dedi hafif yönlü olduğundan sanrım reglim düzenli ama minik minik kistlerim orda duruyor yani :( sonuç olarak bize folik asit verildi 1 seneyi doldurun dediler... eğer sizin aklınızda şüphe varsa gidin doktora benim eşime sperm testi yapılacaktı ama kabul etmedi benim için ise istersen hormon testi yapalım dedi doktor fakat 1 seneyi beklemen daha mantıklı diyince yaptırmadım. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olur😊🌸

Back
X