Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi ? Ya da ovulasyon testiyle takip ettiniz mi hiç
Ovülasyan testi kullandım pik oldu çatladı vs ama 4 gün ful değerlendirdikYumurtlama gününüzü takip ettiniz mi ? Ya da ovulasyon testiyle takip ettiniz mi hiç?
Adetim düzenliHerangi bir problem varmıydı
İkimizde görünmedikEşiniz Dr a göründü mu hiç? Belki onda sorun vardir
Bitter çikolata muzBazen yumurta spermi kabul etmyebiliyor kendini korumak amacıyla. Ya da yeterince kaliteli değildirler. Yiycek olrak takviye yapio musunuz hiç ? Onun da baya faydasını görenler oldu
Olabilir . Düzenli olması yetmiyor çünkü. Yumurtanın belli bir boyuta gelmesi lazm. Belki catlamamis da olabilirİkimizde görünmedik
Gitmeyi düşünüyoruz
Sizce adetim düzenli ise bir sorun olabilir mi bende ?
Eşin keçiboynuzu pekmezi de yesin her gün. Bide isterseniz eşin sperm testi yaptrsin. Bı sorun var mı yok mu ortaya çıkar ona göre önünüze bakarsınızBitter çikolata muz
Kuruyemiş vs bunları denedik
Ovülasyon testi deniyorum her seferinde çatlamayı görüyorumOlabilir . Düzenli olması yetmiyor çünkü. Yumurtanın belli bir boyuta gelmesi lazm. Belki catlamamis da olabilir
canım benim adetlerim düzenli yumurtlamam here ay olurdu gittim sağ overde pco var ama ileri değil dedi prolaktin yüksek çıktı en son eşimide gönderdik hala olmayınca onunda değerlerei kötü çıktı 2-3 ay kadar daha denyin olmazsa gidersiniz daha erken gibiİkimizde görünmedik
Gitmeyi düşünüyoruz
Tamamdır öyle düşünüyoruzEşin keçiboynuzu pekmezi de yesin her gün. Bide isterseniz eşin sperm testi yaptrsin. Bı sorun var mı yok mu ortaya çıkar ona göre önünüze bakarsınız
Geçmiş olsun..canım benim adetlerim düzenli yumurtlamam here ay olurdu gittim sağ overde pco var ama ileri değil dedi prolaktin yüksek çıktı en son eşimide gönderdik hala olmayınca onunda değerlerei kötü çıktı 2-3 ay kadar daha denyin olmazsa gidersiniz daha erken gibi
1 yıla kadar olmayabiliyornormal canımTamamdır öyle düşünüyoruz
Teşekkürler
Geçmiş olsun..
6 ay ister istemez stres yapıyor insan elinde değil umarım rabbim isteyen herkese nasip eder :)
Rica ederim. İnsllh bı an önce müjdeli haberinizi alırsınız.Tamamdır öyle düşünüyoruz
Teşekkürler
Geçmiş olsun..
6 ay ister istemez stres yapıyor insan elinde değil umarım rabbim isteyen herkese nasip eder :)
Yine bir regl yine bir hayal kırıklığı 6 ay oldu deniyoruz ama yok daha ne yapmam gerekiyor
Yardım edin
Nasıl hamile kalıyorsunuz
En son 4 günü full değerlendirdik ama yok
Daha ne yapalım
Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Yardımcı olun hamile olan hanımlar
[/QUOTE
Ben ilk çocuğuma 10 ay sonrasında gebe kalmıştım..son bir yıldır falan ikinci istiyoruz korunmayı bıraktık .korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra kaldım birine düşük yaptım..sonrasında 6 ay sürdü tekrar gebe kalmam onunda 10.haftada kalbi durdu kürtaj oldum şimdi tekrar deniyoruz yine bı 6 ayı bulur diye düşünüyorum bilmiyorum aslında geç olsun ama sağlıklı olsun istiyorum...bazılarınin bir seneyi bulabiliyor ..bekleyin biraz bence birde düşünmemeye çalışın çünkü ben onu denedim mesela bıkac ustuste olmuyordu sonra bırakıyordum dusunmicem artık diyordum sonrasında gebelik oluşuyordu...bence acaba bu ay hamile kalacak miyim diye düşünmek ister istemez strese sokuyor ve ters etki yapıyor..bana göre ovulasyon testlerinide gerek yok...düzenli ilişki yaşayın ve dogalina bırakın ..inşallah gebe kalacaksinizdir
Ben de sizin gibiyim 6 aydır evliyim eşimle fakat hala çocuk sahibi olamadık benim de reglim düzenli çok stresli olduğum zamanlarda 1 gün önce olabiliyorum sadece. Çok aşırı derece regl sancısı için doktora gittiğimde kist olduğunu öğrendm doktor bana çok hafif yönlü pkon var dedi hafif yönlü olduğundan sanrım reglim düzenli ama minik minik kistlerim orda duruyor yaniİkimizde görünmedik
Gitmeyi düşünüyoruz