Regliniz geçerse kan verirsiniz, bu kadar jet hızıyla hamilelik çıkmaz zatenKızlar biz eşimle bebek düşünüyoruz reglim 3nde bitti 5nde birlikte olduk o zamana hamile kalmam ortaydı sonra 2 gün sonra yüksekti o zaman birlikte olduk bir de 10nu yani pazartesi günü yumurtlama günümdü o zaman da birlikte olduk ben geçenlerde idrardan hamilelik testi vermiştim tek çizgi çıktı ama ara ara kasık ağrım ,bel ağrım ve karın ağrım oluyor bugün kan testi verdim betahcg testi negatif çıktı24 gibi regl günüm büyük ihtimalle sizce bu ağrılarım nedendir ? Yazın lütfen 3 yıldır evliyiz buarada korunma olarak ilk defa korunmasız girdik diye mi bu ağrılar ?
Yumurtlama tarihim 1 haftaYani 5 gün önce yumurtlamanız olup 5 günde gebelik nasıl idrarda çıkabilir? dediğiniz imkansız. Eğer adetiniz ayın 3ünde bittiyse ortalama olarak 14 . gün yumurtlama kabul edilir. Bazen daha geç olur bazen daha erken. Bazen yumurtlama zamanında hafif bir karın ağrısı yaşayabilirsiniz. Ağrınız bundan olabilir. Bu arada o kullanılan uygulamalar sadece tahmini bir gün söylüyor, gerçek yumurtlama gününüz sizin fizyolojinizle alakalı.
teşekkür ederimRegliniz geçerse kan verirsiniz, bu kadar jet hızıyla hamilelik çıkmaz zaten
Bende de aynı belirtiler var kasık ağrıları cok oldu hem yumurtalama dönemi hemde adet yaklaşırken ilk kez bu kadar erken adet belirtisi yasadim şuan adet bekliyorum bakalım ama supheleniyormKızlar biz eşimle bebek düşünüyoruz reglim 3nde bitti 5nde birlikte olduk o zamana hamile kalmam ortaydı sonra 2 gün sonra yüksekti o zaman birlikte olduk bir de 10nu yani pazartesi günü yumurtlama günümdü o zaman da birlikte olduk ben geçenlerde idrardan hamilelik testi vermiştim tek çizgi çıktı ama ara ara kasık ağrım ,bel ağrım ve karın ağrım oluyor bugün kan testi verdim betahcg testi negatif çıktı24 gibi regl günüm büyük ihtimalle sizce bu ağrılarım nedendir ? Yazın lütfen 3 yıldır evliyiz buarada korunma olarak ilk defa korunmasız girdik diye mi bu ağrılar ?
Benim 5 gün var eczaneden alsam mı bilemedimDaha cok erken Regl gununuze var daha bende bekliyorum 23-24 regl tarihim gebelik varsa bile anca olusuyordur
Ay valla ne bilim psikolojik de olabilirBende de aynı belirtiler var kasık ağrıları cok oldu hem yumurtalama dönemi hemde adet yaklaşırken ilk kez bu kadar erken adet belirtisi yasadim şuan adet bekliyorum bakalım ama supheleniyorm
Öyleymiş dün adet oldumAy valla ne bilim psikolojik de olabilir
İnşallah bebektirBende de aynı belirtiler var kasık ağrıları cok oldu hem yumurtalama dönemi hemde adet yaklaşırken ilk kez bu kadar erken adet belirtisi yasadim şuan adet bekliyorum bakalım ama supheleniyorm
Hadi yaÖyleymiş dün adet oldum
Kan testi vermiş miydinizMerhaba arkadaşlar. Eşimle çocuk düşünüyoruz. Korunmadık bu ay . Adetime 10 gün var. Ama şiddetli baş.kasık.bel. bacak ve göğüs ağrılarım var. Bebek olabilir mi
Hayır daha bekliyorumKan testi vermiş miydiniz
Olabilir olmayadabilir hamilelikle adet belirtileri hemen hemen aynıMerhaba arkadaşlar. Eşimle çocuk düşünüyoruz. Korunmadık bu ay . Adetime 10 gün var. Ama şiddetli baş.kasık.bel. bacak ve göğüs ağrılarım var. Bebek olabilir mi
Hamile misin acaba test yaptınız mı?Hayır daha bekliyorum
canım pskolojik oluyor. bende aynı durumda oldum geçen ay. tüm belirtilerim vardı sanırsın pozitifKızlar biz eşimle bebek düşünüyoruz reglim 3nde bitti 5nde birlikte olduk o zamana hamile kalmam ortaydı sonra 2 gün sonra yüksekti o zaman birlikte olduk bir de 10nu yani pazartesi günü yumurtlama günümdü o zaman da birlikte olduk ben geçenlerde idrardan hamilelik testi vermiştim tek çizgi çıktı ama ara ara kasık ağrım ,bel ağrım ve karın ağrım oluyor bugün kan testi verdim betahcg testi negatif çıktı24 gibi regl günüm büyük ihtimalle sizce bu ağrılarım nedendir ? Yazın lütfen 3 yıldır evliyiz buarada korunma olarak ilk defa korunmasız girdik diye mi bu ağrılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?