Hamilelik belirtileri ile regl karsilastirmasi

melek3545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
60
1
1
31
Merhaba benim regl ye 1 gun kaldi ama 30 Ağustos gibi kahverengi lekelenme yaşadım 1 Günlük sonra bitti şuan yaklaşık 6 7 gündür de kasik ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı sol kasik ağrısı mide yanması mide bulantısı yasiyorum test yaptım ama negatif gibi sizden yorum isteyebilir miyim lütfen bu durumları yaşayanlar varsa dış gebelik geçirdim daha öncesinde doktor 2 ay deneme dedi bana sure doldu denedim

Eklentiler

• 1000279232.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 31
Testler negatif gibi ama istersen kasetleri açıp öylede bir bak belki belli belirsiz çizgi çıkabilir. Geç döllenme gibi bir şey söz konusu olabilir belirtilerinize istinaden ama o konuda pek fikrim yok benimde. Bu arada testiniz ne marka

Canım çok karışabiliyor ama misal regl de göğüs hassasiyeti varken gebelikte göğüs ucu hassasiyeti daha yaygın. Sabah ilk idrarla tekrar dene istersen testi 1 gün kalmış nasıl olsa regle

Canım çok karışabiliyor ama misal regl de göğüs hassasiyeti varken gebelikte göğüs ucu hassasiyeti daha yaygın. Sabah ilk idrarla tekrar dene istersen testi 1 gün kalmış nasıl olsa regle
Diyelim göğüs hassasiyeti regl icin diğerleri peki

Canım kaşık ağrısı regl, idrar yolu enf, hamilelik üçünde de görülebilir. Mide yanması için gebeliğin ilk haftaları erken fakat hormonlar yüzünden yaşayan vardır illa. Mide bulantısı hem regl hem hamilelikte var. Bende misal reglden garklı hissettiklerim şöyleydi. Göğüs dediğim gibi, mide bulantısı sabah gözümü açar açmaz kusma şeklindeydi(reglde gün içi hafif bulantı olurdu) mide yanması yaşadım ama benim zaten midemde problem vardı o yüzden gebelikten mi değil mi ayırt edebileceğim gibi değildi. Normalde de regl döneminde sıcak basar ama bu öyle böyle değildi menapoz geçiriyorum galiba diye isyan etmiştim. Kasık ağrım regl öncesi ile hemen hemen aynı sadece şiddeti bir tık fazlaydı. En çok şüphe uyandıran uyku sevmeyen ben deli gibi uyuyordum. Ve sabah gözümü açtığım gibi kusmak için lavaboya koşuyorfum.

İkisi de p
Uyku sorunu bende de var uyku basıyor gözümü kapatınca anında uykuya giriyorum mide yanması bende 2. Defa oldu diş gebelik geçirdiğim hamileligimde en belirgin gebelik belirtisi oldu bende bunda da böyle olunca acaba mi sorusu geldi çünkü her yemek yemede insanın miidesi yanmaz

Başka test var mı elinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…