Hamilelik belirtileri KLOMEN

Gulozderenmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
13
5
1
34
Evet arkadaşlar bunkonuyu aydınlatmak için açtım cunku ben sürekli burada araştırdım belirtileri adetim 3. Gününden itibaren günde 2 kez klomen kullandım DERMOİD kıstım vardı daha sonra 22 kasımda başladım 30 kasımda kontrole gıttım 4 yumurtam oluşmuştu 20 ve 18 mm caplarında daha snra çatlama iğnesi olma dedı doktor ama ben kıs oluşur dıye korktugum için çatlama oldm ...
Çatlamadan tam 32 veya 36 saat snrasında 1 kere ilişki ve ertesı gun 2 kere yasadım
İlişkilerden sonra karnım ağrıdı hafif sadcee ama hiç tutacağını sanmıyordu
Daha sonra 4 gun snra göğüslerimde cokk hafif acı hissetmeye basladm daha sonrasında uçları belirginleşmeye başladı mide bulantısı vb... hissetmedm sadece yorgunluk hissettim daha snra bu ayın 16sında kan testi yaptım 161 cıktı snra tekrar yaptım 350 cıktı şükür gebesim Allah isteyen herkese versın
Ama bu kirpik düşmesi yapışması falan keisnlikle adet günü geçtikten snra oluyır
Bıde bulantı herkeste olmuyor ben de doktor çift kese gordu ama kesın degıl

Bıde ben hep bazik yiyecekler yedim asidik ortamda sperm geçemez dıye muz brokoli avakado limon soda ve suyu hep on değeri 7 üstü içtim erikli munzur pınar

Ben 7 aylık evliyim cumartesi gecesi kahverengi lekem vardı çamaşırımda pazar sabahı da çok Az kırmızı pembe arası bişey pazar gecesi bi tık yoktu ama bu sabah kalktığımda yine adet kanı gibi kanamam oldu ama çok değil belm ağrıyo ve kasıklarımda bi garip sızı var sanki nedir bu yarın randevu aldım doktora ama içim içimi yiyor :110:

Merhaba arkadaşlar. 2 aydır yumurta takibi olmadan klomen kullandim. Bu ay reglim 7 gun gecikti. 3. Gun gecikmede test yaptim ama negatif cikti. Hicbir agrim belirtim yok. Doktora haftaya gidicem. Sizce kist mi olmustur ?

Evet arkadaşlar bunkonuyu aydınlatmak için açtım cunku ben sürekli burada araştırdım belirtileri adetim 3. Gününden itibaren günde 2 kez klomen kullandım DERMOİD kıstım vardı daha sonra 22 kasımda başladım 30 kasımda kontrole gıttım 4 yumurtam oluşmuştu 20 ve 18 mm caplarında daha snra çatlama iğnesi olma dedı doktor ama ben kıs oluşur dıye korktugum için çatlama oldm ...
Çatlamadan tam 32 veya 36 saat snrasında 1 kere ilişki ve ertesı gun 2 kere yasadım
İlişkilerden sonra karnım ağrıdı hafif sadcee ama hiç tutacağını sanmıyordu
Daha sonra 4 gun snra göğüslerimde cokk hafif acı hissetmeye basladm daha sonrasında uçları belirginleşmeye başladı mide bulantısı vb... hissetmedm sadece yorgunluk hissettim daha snra bu ayın 16sında kan testi yaptım 161 cıktı snra tekrar yaptım 350 cıktı şükür gebesim Allah isteyen herkese versın
Ama bu kirpik düşmesi yapışması falan keisnlikle adet günü geçtikten snra oluyır
Bıde bulantı herkeste olmuyor ben de doktor çift kese gordu ama kesın degıl
canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kendi adıma inşallah yavruna ya da yavrularına sağlıkla kavuşursun. ben daha klomen kullanma aşamasındayım inşallah sonuçlar 3 gün sonra göreceğiz ilk deneyimim inşallah boş dönmeyiz bu sefer

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kendi adıma inşallah yavruna ya da yavrularına sağlıkla kavuşursun. ben daha klomen kullanma aşamasındayım inşallah sonuçlar 3 gün sonra göreceğiz ilk deneyimim inşallah boş dönmeyiz bu sefer

İnşallah güzel haberler alırsınız ama en önemlisi piskoloji

kızlar birşey soracağım doktor bana yarın için randevu verdi fakat dün akşam ve bugün beyaz akıntım başladı iğne vurulmadan çatlamış olabilir mi yumurtalarım yani çatlamışsa ne yapayım şimdi ben :/

Back
X