- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 31
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Muhtemelen gec dollenme yasadin o bahsettigin kahve lekelenmede yerlesme kanamasiydi hakkindan hayirlisi olsun en kisa surede yeniden test yap bizede bildirkızlar benim gibi olup hamile olan var mı? Benim bekarken adetim gecikirdi sut hormonum yuksekmis emar istedi cok sukur hipofiz bezinde bisey yoktu ilacla tedavi ile duzeldi, arada yükseldiği oluyordu en son evlenmeden önce hormonların normal dedi adetim duzene girdi evlendim ilk haftasi adet oldum simdi bu ay adet olmadım 15 gün olcak adet olmayalı testler yaptim adetim 1 hafta gecikmisti kan testi negatif çıktı idrar testleride negatif çıktı 1 haftaya yakındır test felan yapmadim ama gece birden kramp girdi kasığıma adet sancım hafif hafif kahve rengi cok az leke geldi bugun uyandığımda, 24 une randevu aldim ama inanın cok merak ediyorum benim gibi olan veya benzerini yasayıp hamile olan var mı? Soyle diyim 2 ay ust üste duzenli adetim oldu bu ay 15 gün geçti.
kızlar benim gibi olup hamile olan var mı? Benim bekarken adetim gecikirdi sut hormonum yuksekmis emar istedi cok sukur hipofiz bezinde bisey yoktu ilacla tedavi ile duzeldi, arada yükseldiği oluyordu en son evlenmeden önce hormonların normal dedi adetim duzene girdi evlendim ilk haftasi adet oldum simdi bu ay adet olmadım 15 gün olcak adet olmayalı testler yaptim adetim 1 hafta gecikmisti kan testi negatif çıktı idrar testleride negatif çıktı 1 haftaya yakındır test felan yapmadim ama gece birden kramp girdi kasığıma adet sancım hafif hafif kahve rengi cok az leke geldi bugun uyandığımda, 24 une randevu aldim ama inanın cok merak ediyorum benim gibi olan veya benzerini yasayıp hamile olan var mı? Soyle diyim 2 ay ust üste duzenli adetim oldu bu ay 15 gün geçti.
Ya idrar testerim negatif çıkıyorMuhtemelen gec dollenme yasadin o bahsettigin kahve lekelenmede yerlesme kanamasiydi hakkindan hayirlisi olsun en kisa surede yeniden test yap bizede bildir
Hayırlı olsun ya darısı başımaBugün doktordan geldim.Beş haftalık hamileyim.Aynı belirtileri dikkate alıp gebelik testi yaptım ilk önce.İki test de pozitif çıktı.
Ben asında o az miktarda kanamayı görünce adet olacağımi sandim ama aşırı halsizlik kramp gini ağrılar ve adet gecikmesi olinca test yaptımm Bence siz de test yapın
Eger bahsettigimiz kanama yerlesme kanamasiysa 2 3 gune gecer idrara ama en sagliklisi kan testi siz bir an evvel kan verinYa idrar testerim negatif çıkıyorbelli olmama gibibdurum olur mu yani hamile isemde idrarda cikmama
Tesekkkur ederim haftaya tekrarr randevum var ama ben daha yeni gittim jinekolga gecen ay ortası baska sebebden ultrasonda baktı bisey yok dedi yumurtalıklarda olsaydı eger horunmezmiydiHamilelikden ziyade kist vs bir problem olabilir. İdrarda olmasa bile bir hafta gecikmiş bir adette kan testi kesin sonuç gösterirdi pozitif olsaydı. görünmenizde fayda var. Stres yeni bir yaşam hava koşulları tüm bunlar adet gecikmenize sebep verebilir.
Gecen ayın 5 inde adet oldum en son hala olmadım hafi hafif ağrılarım oluyor inan cok istiyorum bebek daha yeni evliyim 1.5 aylık ilk evlendigim haftasi adet oldum zaten hala olmayısim aklımı karıştırıyor bide süt hormonumun olmasi hic olmicak uzıcak diye korkularım var bebek konusundaEger bahsettigimiz kanama yerlesme kanamasiysa 2 3 gune gecer idrara ama en sagliklisi kan testi siz bir an evvel kan verin
Ben kendime yeniyim diordumda seninkide daha ilk deneme fln acele etme kuzum olur hayirlisiyla bu sitede kimlerin olmamiski sadece zaman ve cok takmamak gerekli gercekten strestende olmuyr olablrsn kendiini rahat birak. Bende 5. Ayima girecem bizde cok istyrz esimle hic korunmadik ilk gunden beri ama benmde olmadi bende bati bekliorm 9 gun var dahaGecen ayın 5 inde adet oldum en son hala olmadım hafi hafif ağrılarım oluyor inan cok istiyorum bebek daha yeni evliyim 1.5 aylık ilk evlendigim haftasi adet oldum zaten hala olmayısim aklımı karıştırıyor bide süt hormonumun olmasi hic olmicak uzıcak diye korkularım var bebek konusunda
Insallah cok tesekkur ederim yaa icime su serptin❤❤Ben kendime yeniyim diordumda seninkide daha ilk deneme fln acele etme kuzum olur hayirlisiyla bu sitede kimlerin olmamiski sadece zaman ve cok takmamak gerekli gercekten strestende olmuyr olablrsn kendiini rahat birak. Bende 5. Ayima girecem bizde cok istyrz esimle hic korunmadik ilk gunden beri ama benmde olmadi bende bati bekliorm 9 gun var daharabbim hepimize hayirlisiyla verir insallah acele etme
Ama boyle cok takarsan daha da olmaz umursamadigin ay gebe kalicksn inan.Insallah cok tesekkur ederim yaa icime su serptin❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?